În urma unei oportunităţi de spaţiu, familia Malideros a decis relocarea restaurantului Retsina lângă OSHO. Noua formulă funcţionează de miercuri, 30 iulie. Administrarea mai...
Georgios Malideros, Proprietar Retsina si Osho Steak

Georgios Malideros, Proprietar Retsina si Osho Steak

În urma unei oportunităţi de spaţiu, familia Malideros a decis relocarea restaurantului Retsina lângă OSHO. Noua formulă funcţionează de miercuri, 30 iulie.

Administrarea mai eficientă a afacerii şi faptul că cele două restaurante au acum bucătăria comună au fost principalele criterii care au stat la baza deciziei mutării Retsina lângă OSHO.

Capacitatea noului restaurant este de 64 de locuri, pe o suprafata de 152 de mp. Restaurantul OSHO are o capacitate de 88 de locuri, pe 160 mp, iar terasa 100 de locuri.

Deoarece restaurantele comunică între ele, a fost realizat un concept unitar la nivel de meniu şi design interior fiind păstrată, în acelaşi timp, atât personalitatea Retsina cât şi cea OSHO. Restaurantele rămân poziţionate pe segmentul “casual to fine dining”.

Meniul Retsina cuprinde cele mai apreciate preparate din peşte şi fructe de mare, iar cel OSHO cele mai bune fripturi din oraş.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.