Samsung Electronics Co., Ltd., lider global în media digitală și tehnologii convergente, lansează o nouă serie de unități DVD-RW portabile ultra-slim, modelele SE-218GN și...
Samsung Electronics Co., Ltd., lider global în media digitală și tehnologii convergente, lansează o nouă serie de Model 208GB_Wunități DVD-RW portabile ultra-slim, modelele SE-218GN și SE-208GB, cu un design mai elegant și portabile.

Măsurând 148,6x14x146mm (SE-208GB) și 148×14,4×143(SE-218GN), unitățile sunt ideale pentru utilizatorii de Ultrabook-uri care au nevoie de unități optice pentru a accesa documente stocate, fotografii și conținut multimedia. Aceste noi produse au un design care plasează butonul „Eject” pe partea superioară a carcasei, pentru o utilizare cât mai confortabilă.

Smart Power Technology™ prin consumul redus și posibilitatea de conectare printr-un port USB, le oferă utilizatorilor o soluție flexibilă prin care bateria Ultrabook-ului lor nu va fi suprasolicitată atunci când acesta este utilizat în afara casei sau a biroului, respectiv atunci când nu este conectat la o sursa de alimentare. Smart Power Technology™ le permite unităților DVD-RW să funcționeze ca un hard disk portabil pentru tablete cu porturi USB. Astfel, împreună cu funcția AV Connectivity™, utilizatorii de tablete se pot bucura acum de conținutul lor multimedia stocat.

Alături de opțiunile flexibile de conectivitate, unitățile sunt echipate cu Smart Archive Technology™, pentru a stoca în siguranță date personale importante. Spre deosebire de alte tehnologii existente, această opțiune oferă o calitate a scrierii optimizată pentru DVD-urile care sunt folosite pentru stocarea conținutului pentru o perioadă lungă de timp. Tehnologia se aliniază formatării standard DVD compatibilă inclusiv cu discurile de arhivare (ISO10995 standard). În plus, driverele suportă tehnologia de stocare a discurilor M-DISC™, care scrie datele pentru a putea fi folosite oricând, chiar și de către generațiile viitoare, fără a apărea problema pierderii acestor date.

Noile unități optice au fost create pentru a fi compatibile cu toate sistemele răspândite de operare, inclusiv cu noul Windows 8 și cu cea mai nouă versiune Mac OS. Acestea pot citi și scrie fișiere la diferite viteze, pe diferite tipuri de media și includ tehnologia Buffer Under Run pentru a preveni erori ce pot apărea atunci când vitezele de scriere depășesc vitezele transferurilor de date.

Model 218GN_B_side-open Model 218GN_B_side Model 218GN_B Model 218GN_B1 Model 208GB_W Model 218GN_B_top

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.