Canon Europa, una dintre ccele mai importante companii din zona de soluţii pentru prelucrarea imaginilor, a încheiat un parteneriat cu dezvoltatorul de software DINAX...
Canon-logo-2012Canon Europa, una dintre ccele mai importante companii din zona de soluţii pentru prelucrarea imaginilor, a încheiat un parteneriat cu dezvoltatorul de software DINAX GmbH pentru introducerea unor versiuni dedicate ale aplicaţiilor sale software profesionale de imprimare – Mirage, optimizate pentru gama Canon imagePROGRAF de imprimante cu format mare.

Proiectate pentru a satisface nevoile de imprimare ale fotografilor, proiectanţilor, agenţiilor şi furnizorilor de servicii de imprimare, precum şi pentru a oferi o rentabilitate rapidă a investiţiilor, Mirage s-a consacrat în ultimii şase ani ca soluţia de software de imprimare cu cele mai mari vânzări pentru imprimante de format mare.

Această colaborare între Canon şi DINAX vizează introducerea a două ediţii Mirage pentru Canon, soluţii avansate de imprimare profesională, care oferă clienţilor Canon care au cumpărat produse din gama imagePROGRAF posibilitatea de a efectua o setare rapidă şi simplă, utilizarea în mod intuitiv şi automat, îmbunătăţirea eficienţei de producţie şi eliminarea erorilor costisitoare de producţie.

Ediţiile Mirage pentru Canon integrează toate caracteristicile şi instrumentele referitoare la calitatea imprimării într-o interfata simplă, intuitivă.

Software-ul poate administra şi imprima un număr nelimitat de imagini într-o gamă largă de formate în mod simultan, generând în mod automat combinatii optime ale imaginilor pentru a maximiza spatiul pe hartie, reducând la minimum timpul pierdut. În plus, suportă toate modurile de culoare, inclusiv configuraţii mixte precum RGB sau CMYK într-un singur document şi generează o “previzualizare soft” exactă şi precisă în fereastra Mirage Preview¹. (¹ Acest lucru poate fi obţinut dacă monitorul este calibrat corect şi se utilizează profile de imprimare ICC corespondente şi actuale.)

Canon şi DINAX au lansat două versiuni ale acestui software pentru gama sa imagePROGRAF. Ediţia Mirage 8 & 12 culori pentru Canon este dedicată imprimantelor imagePROGRAF în 8 şi 12 culori şi permite operatorilor să “gliseze, fixeze şi imprime” în mod simplu orice fişiere PDF, JPEG şi TIFF fără a fi necesară prezenţa vreunei aplicaţii gazdă. Mai mult, Mirage se livrează în versiune plug-in pentru utilizare cu Adobe® Photoshop®, Photoshop® Elements, Illustrator® şi InDesign®, fără a se percepe costuri suplimentare.

Ediţia Mirage Master pentru Canon oferă asistenţă pentru toate gamele Canon imagePROGRAF în 5, 6, 8 şi 12 culori.

Ambele versiuni suportă un număr nelimitat de imprimante de dimensiuni variate cu o singură licenţă.

Alte accesorii includ extensia opţională Mirage PRO care poate fi folosită cu modelele Canon iPF6450 şi iPF6400S. Cu ajutorul extensiei Mirage PRO, realizarea unor profile ICC de un înalt nivel profesional devine la fel de simplă ca apăsarea unui buton, utilizând spectrofotometrul opţional integrat.

Ediţiile Mirage pentru Canon sunt disponibile în limbile engleză, franceză, italiană, germană şi spaniolă şi sunt compatibile atât cu sistemele de operare Mac (Intel), cât şi Windows.

Noul software este disponibil imediat, fie direct, de la Canon, sau prin intermediul reţelei sale de revânzători Canon autorizaţi.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.