Recent, Biroul American de Brevete şi Trademark-uri a primit documentaţia pentru un gadget hibrid, extrem de interesat, care va purta brandul LG. Este vorba despre un...
LG G Watch 1Recent, Biroul American de Brevete şi Trademark-uri a primit documentaţia pentru un gadget hibrid, extrem de interesat, care va purta brandul LG.

Este vorba despre un device care se presupune că va fi un smartphone, însă, la prima vedere seamană mai mult cu un smartwatch.

Primul gând care ne vine în minte este acela că device-ul va fi, mai presus de toate, un telefon inteligent cu un design asemănător unui ceas. Astfel, acesta va putea să fie folosit în mod autonom pentru efectuarea telefoanelor sau scrierea mesajelor. După cum bine ştim, ceasurile inteligente aflate în prezent pe piaţă, produse de marile companii tech (Samsung, Sony, LG) au nevoie să fie conectate la un telefon mobil pentru a fi folosite la adevărata lor capacitate.

Din păcate, documentaţia depusă de LG nu conţine şi specificaţii tehnice, aşa că nu se ştiu detalii de hardware sau dacă gadgetul va avea propriul sim.

 lg-watch-patent-fig6-300x309 LG-watch-patent-fig1-300x467

Sursa: Patentlymobile

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.