Okazii.ro și Garanti Bank au încheiat un parteneriat prin care utilizatorii Okazii.ro au posibilitatea să folosească un nou sistem de plată mai flexibil, disponibil...

Plata in rate fara dobanda pe Okazii.ro_700x500 px (1)Okazii.ro și Garanti Bank au încheiat un parteneriat prin care utilizatorii Okazii.ro au posibilitatea să folosească un nou sistem de plată mai flexibil, disponibil pentru zeci de mii de produse de pe site. Posesorii cardului de credit Bonus Card de la Garanti Bank, primul card de credit multi-brand cu cip din România, pot cumpăra acum produse de pe Okazii.ro în trei rate lunare, fără dobândă.

Odată cu creșterea numărului şi diversităţii produselor listate, Okazii.ro a introdus și noi modalități de plată, astfel încât fiecare utilizator să poată alege varianta pe care o consideră cea mai avantajoasă. Introducerea plății în rate este un rezultat al acestui proces de diversificare, având ca obiectiv creșterea numărului de tranzacții încheiate pe Okazii.ro.

Încă de la început, în acest sistem sunt incluse mai mult de 120.000 de produse cu prețuri de peste 100 de lei, din principalele categorii de pe Okazii.ro: Fashion & Beauty, Telefoane mobile, Computere și electronice, Jocuri video, Muzică, Universul copiilor, Librărie, Artă și obiecte de colecţie, Casă și grădină, Sport și Auto-moto, piese, accesorii.

Datorită parteneriatului cu Garanti Bank, Okazii.ro le va oferi utilizatorilor proprii posibilitatea să aplice online pentru obţinerea unui Bonus Card. Odată cu cardul de credit, clienții vor primi și un cadou de bun venit în clubul posesorilor de Bonus Card, în valoare de 50 de lei. Această sumă poate fi folosită exclusiv pentru cumpărături pe Okazii.ro.

“Ne bucurăm să oferim utilizatorilor Okazii.ro posibilitatea de plată cu cardul în rate fără dobândă, împreună cu Garanti Bank. Este un serviciu pe care ni l-au solicitat atât vânzătorii, cât şi cumpărătorii noștri, așadar ne-am dorit să venim în întâmpinarea acestor nevoi reale. Într-o primă etapă, serviciul va fi disponibil pentru un număr de peste 120.000 de produse”, a declarat Radu Sitaru, CEO Okazii.ro.

Toate produsele achiziționate în rate beneficiază de Garanția de Livrare. Prin acest serviciu, Okazii.ro urmărește creșterea calității tranzacțiilor, cumpărătorii având trei zile la dispoziție pentru a returna produsele care nu corespund descrierii de pe site.

“Noul parteneriat face parte din strategia noastră de a oferi clienților acces la cât mai multe servicii și produse din domeniile lor de interes prin intermediul cardului de credit Bonus Card. Sistemul flexibil de rate fără dobândă oferă oricărui client Okazii.ro posibilitatea de a achita produsele dorite în condiții avantajoase”, a declarat Anca Motcă, Director General Adjunct Garanti Bank.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.