Cu un număr de 14 angajați, magazinul întins pe o suprafață de 1100 de metri pătrați își redeschide porțile pe 24 iulie. În ziua...

jysk-clujCu un număr de 14 angajați, magazinul întins pe o suprafață de 1100 de metri pătrați își redeschide porțile pe 24 iulie. În ziua deschiderii, clienții vor beneficia de reduceri de până la 80%, iar primii 250 (care cumpara de 50 lei) primesc o pernă cadou dar și cafea sau croissant (între orele 8:00 – 10:00).

La 35 de ani de la primul magazin deschis în lume, JYSK România, retailerul danez de mobilier și decorațiuni interioare, anunță redeschiderea magazinului din Cluj, în Galeria Auchan.

“Ne face plăcere să anunțăm lansarea noului concept danez de magazin la Galeria Auchan din Cluj. Am reușit sa redeschidem magazinul cu un nou concept de prezentare a produselor, cu un spațiu mai bine compartimentat și mai apropiat de nevoile clienților noștri din Cluj. Sper să le placă și mai sper ca produsele JYSK să ajungă în cât mai multe case și apartamente”

Alina Tecucianu, District Manager, JYSK România

Noul concept de prezentare de la Cluj aduce în prim plan și o multitudine de oferte pentru clienții celebrului lanț de magazine. Astfel, toți clienții vor fi serviți cu cafea și croissant (între orele 8:00 -10:00), primii 250 de clienți care cumpără de minim 50 de lei primesc o pernă cadou și o categorie substanțială de produse vor fi oferite la prețuri speciale. Cei care vor fi prezenți în ziua deschiderii, vor putea achiziționa scaunul de birou Nimtofte la doar 129 de lei, perne cu reduceri de până la 70%, trambulină de 244 de cm la doar 450 de lei, perne de grădină de la doar 6 lei și multe alte produse la prețuri foarte bune.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de saltele, plăpumi, mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în peste 35 de țări, cu peste 2100 de magazine, majoritatea în țări europene, și numără un total de aproape 18.500 de angajați.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK Group împlinește chiar zilele acestea 35 de ani de existență, primul magazin fiind inaugurat pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 15 magazine, în București, Arad, Baia Mare, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Satu Mare, Suceava, Târgu-Mureș și Timișoara. Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.