Huawei a lansat mult așteptata ediție a smartphone-ului Huawei Ascend P7, Arsenal. Noul telefon 4G LTE redefinește excelența smartphone-ului printr-o serie de caracteristici pentru...

Huawei_ArsenalHuawei a lansat mult așteptata ediție a smartphone-ului Huawei Ascend P7, Arsenal. Noul telefon 4G LTE redefinește excelența smartphone-ului printr-o serie de caracteristici pentru fanii fideli ai clubului de fotbal din nordul Londrei.

Huawei Ascend P7 iese in evidență printr-un finisaj negru metalic ce oferă o rezistență îmbunătățită cu ajutorul Corning® Gorilla® Glass 3. Ediția limitată a smartphone-ului prezintă însemnele oficiale ale clubului Arsenal, inserate pe partea din spate a telefonului, sub învelișul Gorilla Glass 3.

Pentru îmbunătățirea experienței de utilizare, Huawei a creat multe teme care să se potrivească cu fiecare stare de spirit, precum și meniurile Arsenal, concepute special pentru aceasta ediție. Ediția P7 Arsenal include de asemenea zeci de imagini de fundal emblematice cu echipa Arsenal, cu imagini ale cladirilor Highbury, fotografii ale stadionului Emirates pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții, precum și cu sărbătorirea victoriei din cadrul Cupei FA 2014 (The Football Association Challenge Cup).

Mai mult, această ediție a smartphone-ului include un ceas care funcționează precum faimosul ceas al echipei, Clock End, care marchează finalul unei partide de fotbal.

Conceput astfel încât să se apropie de perfecțiune, Huawei Ascend P7 încorporează un ecran Full HD de 5 inci, perfect pentru a te bucura de divertisment la rezoluție full 1920 x 1080. Huawei Ascend P7 este un smartphone multimedia puternic, iar ediția Arsenal folosește acest atuu pentru a oferi fanilor echipei Arsenal câteva din cele mai bune jocuri de fotbal preîncărcate, precum FIFA 14.

Pentru a ține fanii la curent în permanență, Huawei pune la dispoziție aplicația Yakatak, care le oferă acestora actualizări din timpul jocurilor în timp real și un link unic direct către prietenii din rețelele de socializare, pentru a putea discuta despre echipa Arsenal și despre cluburile din 400 de ligi.

Huawei Ascend P7 ediția Arsenal permite un spațiu de stocare de până la 64 de GB, suficient pentru a păstra aproape 20.000 de selfie-uri realizate cu camera frontală de 8 MP a telefonului. Camera principală de 13 MP, va permite fanilor să realizeze clipuri video incredibile cu eroii lor

de pe stadionul Emirates și să personalizeze fiecare imagine sau filmuleț prin adăugarea watermark-urilor și a funcțiilor audio.

“Suntem două branduri puternice și asta face ca Huawei să fie alegerea cea mai potrivită pentru un club de talie mondială precum Arsenal. Ne-am bucurat de un real succes, în primele 6 luni, ca partener oficial în materie de smartphone-uri al echipei Arsenal, și suntem încântați să anunțăm acest smartphone exclusiv, tocmai înainte de începerea noului sezon Barclays Premier League. Am mai pregătit câteva surprize pentru a-i oferi fiecărui fan Arsenal cel mai bun sezon de până acum, așa că urmariți-ne în continuare”, a declarat Richard Ren, Huawei Consumer Business Group, Regiunea Europei de Vest.

“Experiența fanilor noștri, atât live, cât și digitală, este foarte importantă pentru noi, așa că suntem extrem de încântați de lansarea Huawei Ascend P7 ediția Arsenal. Acest smartphone în ediție limitată este conceput pentru ca fanii noștri să rămână în legatură cu Clubul, oriunde s-ar afla în lume.” a declarat Vinai Venkatesham, Directorul de Marketing și Vânzări al clubului de fotbal Arsenal.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.