Gigantul american din industria de tehnologie Apple face totul pentru a asigura succesul următoarei generaţii de iPhone. Atât în ceea ce priveşte noile feature-uri...
iphone65Gigantul american din industria de tehnologie Apple face totul pentru a asigura succesul următoarei generaţii de iPhone. Atât în ceea ce priveşte noile feature-uri pe care smartphone-ul le va aduce pe piaţă, cât şi în ceea ce priveşte volumul producţiei.

Potrivit unor informaţii primite de jurnaliştii The Wall Street Journal, gadgetul, despre care se crede că va fi lansat cu două variante de ecran – de 4,7 inci şi de 5,5 inci – va atrage un număr mult mai mare de consumatori tocmai datorită acestui feature.

Gadget rumors: probleme de producţie pentru iPhone 6. Versiunea de 5,5 inci apare abia anul viitor

Exact pentru asta s-au pregătit şi cei de la Apple, care se pare că le-au cerut furnizorilor să producă de la 70 la 80 de milioane de unităţi până la finalul lunii decembrie.

Dacă cifrele se adeveresc, această comandă este substanţial mai mare comparativ cu cele 50-60 de milioane de unităţi cerute pentru modelele iPhone 5S şi 5C.

Tech rumors: Foxconn va asambla noul iPhone cu 10.000 de roboţi

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.