Dacă vi s-a părut ceva ciudat în contul de Facebook în ultimele ore, cel mai probabil aţi dat peste noul feature introdus de reţeaua...
introducingsaveDacă vi s-a părut ceva ciudat în contul de Facebook în ultimele ore, cel mai probabil aţi dat peste noul feature introdus de reţeaua de socializare, şi anume butonul “save”.

Gigantul american din social media a venit în ajutorul fanilor săi cu o nouă trăsătură interesantă care le permite acestora să salveze posturi, fotografii, linkuri web, pagini, sau locaţii într-o listă la care să aibă acces mai târziu.

Butonul “save” a fost creat pentru ca utilizatorii Facebook să aibă acces mai rapid la conţinut specific pe care să îl cerceteze în profunzime ulterior. În acest mod nu mai trebuie să scoll-aţi prin toată lista de ştiri de fiecare dată când vreţi să accesaţi un articol interesant postat de un prieten pe care nu aţi avut timp să îl vedeţi imediat. introducingsaved2

Conţinutul salvat se duce automat într-ul folder aflat sub butonul “more” (mai mult) din aplicaţia mobilă de Facebook sau pe bara din stânga a site-ului. Informaţiile sunt clasificate în categorii separate pentru a nu le încurca (All, Links, Places, Music, Books, Movies, TV Shows, Events, Archive).

Potrivit oficialilor Facebook, niciun alt prieten nu va avea acces la folderul de “saved” dacă nu le veţi permite acest lucru. Totodată, pentru a accesa acest folder va trebui să fiţi conectaţi la internet deoare conţiunutul acestuia nu este trecut în cache.

Introducing Save on Facebook from Facebook on Vimeo.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.