Paramount va lansa anul acesta o nouă serie de filme legendare, după încheierea unui acord cu Miramax; a doua parte a acestei serii va...

movie theaterParamount va lansa anul acesta o nouă serie de filme legendare, după încheierea unui acord cu Miramax; a doua parte a acestei serii va fi lansată în 2015.  Aparţinând unei colecţii de filme multi-premiate, distribuite exclusiv de Paramount, câteva dintre titlurile cele mai iubite, care ar tenta orice iubitor de filme, sunt acum disponibile şi în România: Pulp Fiction, Pacientul englez premiat cu Oscar, Talentatul domn Ripley, Malena, Orele, Confesiunile unei minţi periculoase, Cold Mountain, Copland, Chocolat şi The Cider House Rules.

Colecţia Miramax include o selecţie variată de filme, de la comedie până la dramă. Consumatorii români de televiziune vor fi încântaţi de scenarii, de actorii şi de regizorii apreciaţi peste tot în lume – Nicole Kidman oferă o interpretare la nivel înalt în Orele, film premiat cu un premiu Oscar. George Clooney îşi dovedeşte perfect abilităţile cinematografice regizând Confesiunile unei minţi periculoase. Pulp Fiction prezintă o lume de bande şi gangsteri, o poveste cum doar Quentin Tarantino şi-o poate imagina.

Paramount îşi diversifică în permanență varietatea de filme pentru iubitorii de televiziune, prin urmare şi colecţia Miramax pentru România. Există filme extraordinare de difuzat ce pot spori interesul oricărui consumator. Mai mult decât atât, calitatea acestor noi titluri este garantată, fiind parte dintr-o serie specială, care se potriveşte perfect cu vasta şi apreciata colecție cinematografică Paramount de filme câştigătoare de premii.

Miramax este un studio de film şi televiziune, lider la nivel mondial, cu o colecție de peste 700 de filme, printre care unele dintre cele mai originale şi apreciate filme independente precum: Chicago, Good Will Hunting, Pacientul englez, Life is Beautiful (La vita e bella) şi City of God – precum şi succese comerciale ca Jurnalul lui Bridget Jones şi the Scream, Scary Movie şi franciza Spy Kids.

Colecția Miramax a fost nominalizată de 284 de ori la premile Oscar, câştigând 68 de premii, inclusiv 4 premii pentru Cel mai bun film.  Echipa de distribuţie a reuşit cu succes să aducă această aşteptată colecţie de titluri pe toate platformele existente și în curs de dezvoltare din aproape fiecare ţară din lume.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.