Reţeaua de cafenele Starbucks, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa mondială de profil, a închiriat 200 de metri pătraţi în cadrul...
starbucks4Reţeaua de cafenele Starbucks, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa mondială de profil, a închiriat 200 de metri pătraţi în cadrul Novo Park pentru deschiderea primei unităţi locale într-un parc de birouri.

Cafeneaua Starbucks va ocupa o suprafață de 200 de metri pătrați și va fi deschisă publicului începând cu luna septembrie. Aceasta va fi cea de-a zecea locație Starbucks din România și cea de-a opta din București.

NovoPark este un complex de birouri  din nordul Bucureștiului, dezvoltat de compania Genesis Development, condusă de omul de afaceri Liviu Tudor.

Trends: care este asemănarea dintre Starbucks şi Apple?

Cafeneaua Starbucks va fi amplasată la parterul clădirii D din cadrul complexului Novo Park, având acces direct din Bulevardul Dimitrie Pompeiu, unul din principalele bulevarde din București.

„Atragerea Starbucks în complexul de birouri  Novo Park este o reușită importantă pentru cei peste 8.000 de angajați care lucrează în clădirile noastre, precum și pentru ceilalți angajați din zona Pipera”, a declarat Liviu Tudor, președintele Genesis Development. „Faptul că NovoPark a fost ales de cel mai mare lanț de cafenele din lume pentru inaugurarea primei unități Starbucks într-un parc de birouri este o recunoaștere a eforturilor și investițiilor pe care le facem în îmbunătățirea continuă a complexului”, a adăugat Liviu Tudor.

Novo Park, cladire G (2)

„Lanțul de cafenele Starbucks este într-o continuă extindere în România, iar deschiderea unei unități într-unul din cele mai mari parcuri de birouri este o decizie strategică. Am ales NovoPark datorită faptului că se află într-o zonă de business  foarte bine dezvoltată. În plus, se bucură de un acces excelent din două artere principale: Bulevardul Dimitrie Pompeiu și strada Fabrica de Glucoză”, a afirmat Petko Zahariev, acționar al companiei care deține franciza Starbucks în România.

NovoPark este format din șapte clădiri de birouri, cu o suprafață de aproximativ 75.000 mp închiriabili și cuprinde 1.100 de locuri de parcare. Complexul de birouri a obținut certificarea BREEAM, cea mai relevantă acreditare la nivel global în ceea ce privește clădirile verzi, cu ratingul Very Good.

Printre chiriașii NovoPark se numără: Hewlett-Packard (HP), Mondelez România (cunoscută anterior sub denumirea de Kraft Foods), Garanti Bank, Ringier, Sodexo, Infineon Technologies, Yokagawa, Luxoft și UniCredit.

Genesis Development este o companie de dezvoltare imobiliară cu o experiență de peste 15 ani pe piața locală. Compania a dezvoltat parcurile de birouri West Gate și Novo Park, care totalizează circa 150.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasa A. Genesis Development este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus privat din România, West Gate Studios, care cuprinde 925 de garsoniere și apartamente destinate închirierii, în prezent ocupat în proporție de 100%.

Investițiile realizate de Genesis Development în România se ridică la 300 de milioane de euro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.