Visezi la un look care să spună “work hard, play hard, disrupt hard”, dar nu prea ştii ce haine din şifonier ţi se potrivesc...
moda1Visezi la un look care să spună “work hard, play hard, disrupt hard”, dar nu prea ştii ce haine din şifonier ţi se potrivesc (în cazul în care, din întâmplare, ai ceva mai mult decât 5 tricouri cu Star Wars şi şlapi)?

Ei bine, Banana Republic a venit cu o soluţie care se adresează nevoilor micilor antreprenori, pentru care costumul clasic nu este o opţiune prea confortabilă, şi a lansat recent o linie care îţi poate pune la dispoziţie  toate hainele business casual de care ai nevoie pentru o imagine cool.

Denumită simbolic “The Startup Guy”, linia a fost inspirată din populara listă “Cute Guys in Tech”.  Asta ca să nu se mai spună că antreprenorii din Silicon Valley nu au nimic de-a face cu stilul, mai ales că San Francisco a fost văzut aproape mereu ca un loc în care moda high-end nu prea are ce căuta printre oamenii de afaceri, nici chiar dacă sunt multi-miliardari (ex. Steve Jobs, Mark Zuckerberg).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.