Accace, una dintre dintre cele mai importante companii de externalizare și consultanță de afaceri din Europa Centrală și de Est, a înregistrat o creștere...
businessAccace, una dintre dintre cele mai importante companii de externalizare și consultanță de afaceri din Europa Centrală și de Est, a înregistrat o creștere cu 20% a cifrei de afaceri în România în primele șase luni din acest an, comparativ cu aceeași perioadă din 2013, ajungând la aproximativ 700.000 de euro.

Avansul cifrei de afaceri se datorează în principal tendinței de externalizare a serviciilor de contabilitate și salarizare din partea companiilor multinaționale existente pe piața locală, dinamică ce se va accentua în perioada următoare.

Cel mai mare aport la creșterea cifrei de afaceri, de circa 70%, a venit din zona de outsourcing, în timp ce serviciile de consultanță fiscală și legală au reprezentat aproximativ 30% din veniturile din primul semestru.

„Clienții majori au venit din zona de multinaționale, în special companiile nou intrate pe piața din România, care aleg să beneficieze de la bun început de serviciile noastre pentru a putea funcționa corespunzător. Vedem din ce în ce mai multe companii care tatonează piața din România și suntem încrezători că această tendință se va menține”, a declarat Bogdan Badea, Managing Director Accace în România.

Activitatea companiei pe plan local a fost similară cu cea din celelalte țări din regiune unde este prezentă, cu mențiunea că piața de externalizare a serviciilor de contabilitate și salarizare din România nu a ajuns încă la maturitate, așadar există mai mult loc de creștere față de regiune.

În ceea ce privește numărul de angajați, de la începutul lui 2014 compania a angajat 5 experți contabili, iar până la finalul acestui an plănuiește să ajungă la o echipă locală formată din peste 30 de angajați.

Pentru a doua jumătate a acestui an, Accace furnizează servicii atât în zona de outsourcing cât și în cea de consultanță. Compania oferă în prezent aceste servicii și la nivel mondial, atât prin intermediul birourilor din România, Republica Cehă, Germania, Ungaria, Polonia, Slovacia, Ucraina şi Marea Britanie, precum şi în alte 12 ţări prin partenerii săi stabili, respectiv în Austria, Brazilia, Bulgaria, Croaţia, China, India, Luxemburg, Olanda, Rusia, Serbia, Slovenia şi SUA.

Cu o cifră de afaceri anuală la nivel de grup de peste 9 milioane de euro, Accace a reușit să atragă de-a lungul timpului clienți de renume din domeniul imobiliar, precum CBRE sau GE Capital Real Estate, domeniul financiar, ca Allianz şi ING, producători mondiali, cum ar fi Pirelli, Goodyear, Yamaha, Scania, ASUS, Sharp, Olympus şi Orsay, dar şi companii din domeniul serviciilor, precum Grafton Recruitment sau Falck Fire Services.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.