LG anunţă o nouă campanie promoțională pentru cel mai nou smartphone al său, LG G3, lansat recent pe piața din România. Astfel, începând cu...

LG G3LG anunţă o nouă campanie promoțională pentru cel mai nou smartphone al său, LG G3, lansat recent pe piața din România. Astfel, începând cu data de 11 iulie și până la data de 14 septembrie 2014, toți consumatorii din România care  vor cumpăra un smartphone LG G3, pot participa la campania promoțională prin care vor primi cadou, gratuit, fără tragere la sorți, o tabletă LG G Pad 7.0.

Pentru a intra în posesia premiului, consumatorii trebuie să urmeze o serie de pași simpli: să se asigure că vor cumpăra smartphone-ul LG G3 care participă la această promoție.

Acest lucru este marcat pe eticheta de produs, iar după cumpărare, consumatorii trebuie să se înscrie în promoție pe platforma online dedicata, https://www.lgpromo.ro/promotie/G3promo, secțiunea Înregistrare.

După confirmarea înscrierii printr-un e-mail, va urma etapa de prevalidare, urmând ca fiecare consumator să fie anunțat când va fi livrat cadoul, tableta LG G 7.0, în termen de maxim 30 de zile de la prevalidare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.