De câte ori ai fost îngrijorat înaintea unei călătorii pentru că nu găsești locul de cazare perfect, cel mai bun restaurant,  sau obiectivele turistice...

cesavezi in romaniaDe câte ori ai fost îngrijorat înaintea unei călătorii pentru că nu găsești locul de cazare perfect, cel mai bun restaurant,  sau obiectivele turistice pe care le poți vizita în timpul vacanței? Acum poți afla aceste informații personalizate chiar în timp ce călătorești!

De la Ce Să Vezi, am aflat ce se întâmplă atunci când un grup de români pasionați de călătorii în România și de IT, aleg să rămână în țară și să îmbine într-un mod fericit cele două pasiuni, rezultatul fiind unul încântător.

Grupul de prieteni  de la Cesavezi.ro, pasionați de călătorie și încântați să descopere cele mai frumoase obiective turistice din România au lansat în 2013 site-ul cu acelasi nume, cea mai completă inițiativă de a promova obiectivele turistice de pe meleagurile românești. In Iulie 2014 cele 2000 de obiective turistice din site au fost transpuse în aplicația CeSaVezi, din dorința de a crea o hartă interactivă care să poată fi folosită oriunde, direct de pe telefonul mobil sau tabletă.

<http://cesavezi.ro/aplicatia-harta-cesavezi-in-romania/> Aplicația Harta CeSaVezi în România, îți arată poziția ta pe hartă și ce este în jurul tău. Punctele de interes de pe hartă sunt complet documentate, cu descriere si galerie foto, bilet de intrare, orar de vizită, oferte speciale de cazare, restaurante și multe altele.

În plus, îți poți crea și un traseu iar navigatorul îți va da indicațiile spre punctul de interes, în funcție de poziția ta. Poți crea  ușor un traseu prin țară care să atingă toate obiectivele propuse, aflând în același timp distanța până la ele și timpul estimat de călătorie.

Pentru a fi cât mai ușor de folosit aplicația permite și filtrarea informațiilor dorite, astfel încât poți alege ce să vezi pe hartă, de la starea traficului live până la vreme, obiective turistice, cazări sau restaurante. Acum, singura ta grijă va fi să descoperi cât este de frumoasă România și să spui și altora!

Aplicația CeSaVezi este disponibilă gratuit în  <https://itunes.apple.com/us/app/harta-cesavezi-in-romania/id893979676> App Store (iOS) și  <https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.plusway.cesavezi&hl=en> Google Play (Android).

1 2 4

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.