Allview a lansat, astăzi, tableta VIVA i7 cu procesor performant Intel® Atom™ si display de 7” care utilizeaza tehnologia IPS. „Viva i7 este a...

Allview Viva i7 (1)Allview a lansat, astăzi, tableta VIVA i7 cu procesor performant Intel® Atom™ si display de 7” care utilizeaza tehnologia IPS.

Viva i7 este a patra tableta din gama noastra care are integrat un procesor Intel® Atom™ si cu siguranta nu va fi ultima. Ne dorim ca utilizatorii de tablete PC sa aiba solutii performante, dar si accesibile.” a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Procesorul Intel® Atom™ Dual Core cu frecventa de 1,2 GHz sustinut de solutia grafica PowerVR SGX544MP si 1 GB memorie RAM, ofera viteza necesara procesarii tuturor informatiilor, sustine rularea jocurilor la o calitate optima si asigura un consum redus de energie.  Memoria interna de 8 GB poate fi extinsa cu pana la 32 GB prin intermediul unui card MicroSD.

Display-ul de 7” utilizeaza tehnologia IPS (In-plane switching) care ofera un unghi de vizualizare excelent si afiseaza imagini in culori naturale. Rezolutia de 1024 x 600 px asigura claritatea detaliilor. Viva i7 dispune de conexiunea Bluetooth care permite conectarea device-ului la diverse accesorii si faciliteaza transferul de date.

Cele 2 camere foto de 2MP si 0,3 MP permit utilizatorilor sa realizeze fotografii, filmari si apeluri video prin intermediul aplicatiilor de socializare. Disponibila in doua variante de culoare, alb sidef si negru mat rubber, Viva i7 are un design ergonomic si elegant, fiind usor de utilizat si transportat.

Allview Viva i7

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.