După parteneriatul cu Club Moving România, Răzvan Vâlceanu intră în comunitatea domnilor și doamnelor care încurajeză prin stilul propriu de viață un exemplu de...

SAM_1774După parteneriatul cu Club Moving România, Răzvan Vâlceanu intră în comunitatea domnilor și doamnelor care încurajeză prin stilul propriu de viață un exemplu de conduită etică și eleganță în societatea în care trăim.

Răzvan Vâlceanu și Gentlemen’s Club & Ladies Club intră în parteneriat pentru a le oferi membrilor celor două cluburi exclusiviste un stil “Made to Measure”.

Membrii Gentlemen’s Club & Ladies Club se implică activ în dezvoltarea unui stil de viață ce promovează eleganța, etica și regulile de conduită în societatea contemporană. Astfel, Răzvan Vâlceanu completează perfect această comunitate, adăugând plus valoare prin modelul sau de business. Cămășile made to measure înseamnă stil, grijă față de aspectul în societate și promovează cunoașterea unei conduite vestimentare în funcție de evenimentele pe care le frecventează clienții.

“Noi ne adresăm celor care zi de zi se preocupă de propria lor dezvoltare, prin ceea ce aleg să citească, lucrurile în care se implică, ce anume mănâncă și cum au grijă de corpul lor. Acest business are la bază aceeași  grijă pentru detalii, iar stilul este un lucru care se cultivă în timp.  Noi nu facem doar cămăși, ci îi și învățăm pe clienții noștri ce ținute să opteze și despre cum să combine accesoriile,”

Răzvan Vâlceanu

“Ne bucurăm de colaborarea cu Răzvan Vâlceanu, fiind o comunitate în permanentă dezvoltare și pentru care focusul pe propria persoană este deosebit de importantă. Clubul nostru este format din oameni din diferite medii care sunt dornici să învețe lucruri noi și să transmită mai departe lucrurile în care ei sunt lideri. Gentleman presupune printre multe altele să fii bine îmbrăcat și să ai stil, iar Răzvan este un lider de opinie în acest domeniu

Cornel Istrate, fondator al Gentlemen’s Club & Ladies Club

Membrii celor două cluburi exclusiviste se vor putea bucura în urma acestui parteneriat de sfaturi despre ținute care îi avantajează și de cămăși made to measure la prețuri preferențiale.

1 RV-14 RV-18 SAM_1774

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.