Cunoscutul serviciu de cloud Dropbox (care are un portofoliu de peste 300 de milioane de clienţi la nivel mondial), a semnat un parteneriat cu...
DT-with-Dropbox-730x201Cunoscutul serviciu de cloud Dropbox (care are un portofoliu de peste 300 de milioane de clienţi la nivel mondial), a semnat un parteneriat cu operatorul din telecomunicaţii Deutsche Telekom, care deţine, printre altele şi operaţiunile Romtelecom şi Cosmote.

În urma acordului celor două entităţi, începând cu luna octombrie a acestui an, serviciul de stocare în cloud al Dropbox va fi preinstalat pe “majoritatea” gadgeturilor mobile comercializate prin abonamentele Deutsche Telekom în ţările din Europa Centrală şi de Est.

În esenţă, utilizatorii Cosmote din ţara noastră care vor achiziţiona gadgeturi cu Android vor beneficia şi de acest serviciu.

Aplicatia Dropbox va veni preinstalată pe device-urile Android şi va fi disponibilă pentru utilizatorii din România, Albania, Cehia, Croaţia, Ungaria, Olanda, Muntenegru, Macedonia, Polonia şi Slovacia.  În ceea ce priveşte gadgeturile cu iOS, oficialii celor două companii au precizat că vor “înlesni accesul utilizatorilor”, însă nu au precizat ceva concret. Totodată, nu s-au oferit informaţii asupra mărcilor de smartphone-uri care vor avea preinstalată aplicaţia Dropbox.

Potrivit informaţiilor din presa internaţională, parteneriatul nu va acoperi şi utilizatorii din Germania.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.