Canon a anunţat, astăzi, detaliile privind participarea la IBC, cel mai important tradeshow internaţional pentru companiile de profil din domeniul media şi broadcasting, care...

Canon-EF_Lineup_100Million_all_the_past_models_JpegCanon a anunţat, astăzi, detaliile privind participarea la IBC, cel mai important tradeshow internaţional pentru companiile de profil din domeniul media şi broadcasting, care va avea loc la Amsterdam, Olanda. Ca participant la IBC de mai bine de treizeci de ani, Canon îşi va prezenta întreaga gamă de soluţii şi tehnologii de broadcasting, inclusiv CN7x17 KA S – primul obiectiv cinema din istoria Canon care beneficiază de unitate servo drive.

Datorită cererii tot mai mari din partea consumatorilor de conţinut Ultra High Definition, industria de profil se concentrează pe furnizarea de echipamente şi servicii necesare pentru a aduce broadcastingul profesional la următorul nivel. În acest scop, vizitatorii vor putea experimenta întreaga gamă de soluţii Canon de ultimă generaţie precum şi demonstraţii live care vor include transmisii 4K din configuraţii de camere de studio şi gradare live a culorii, posibile datorită monitoarelor de referinţă 4K.

„Anul acesta am asistat deja la schimbări majore în industria de profil iar prezenţa Canon la IBC 2014 este o dovadă că vremurile se schimbă“, a declarat Kieran Magee, Marketing Director, Professional Imaging, Canon Europa. „Ştafeta calităţii este tot mai sus, în fiecare an. Canon se află pe primul loc în industria de creativitate şi oferă produse şi soluţii de care profesioniştii au nevoie pentru a produce conţinuturi extraordinare, fie în HD sau în 4K. Pentru noi, este mai important ca niciodată să ne ajutăm clienţii să surprindă şi să îşi spună povestea. Portofoliul de produse şi experienţa pe care le expunem în acest an sunt o demonstraţie a uneltelor folosite zilnic pentru a stabili noi standarde.“

In cadrul IBC2014, participanţii vor putea experimenta gama extinsă Canon de obiective profesionale şi tehnologii pentru camere, inclusiv portofoliul complet de produse optice. Profesioniştii din domeniul de broadcast vor putea să testeze peste 100 de obiective, precum şi o gamă variată de distanţe şi tipuri de focalizare, de la ENG la obiective EF. De asemenea, la stand va fi expusă întreaga gamă de camere de filmat din seria X de la Canon, oferind vizitatorilor posibilitatea de a testa modelele recente XF205 şi XF200, precum şi cea mai nouă şi avansată gamă de produse EOS Cinema.

Pe lângă experţii Canon prezenţi la stand, vor mai fi şi alţi profesionişti independenţi din industria de profil pentru a vorbi despre diverse subiecte incitante din domeniu, împărtăşindu-vă experienţele lor cu produsele Canon şi răspunzând la întrebările vizitatorilor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.