Vodafone Romania a semnat noi parteneriate pentru vanzarea solutiilor de Mobile Advertising, prin care gama de servicii AdPlus beneficiaza de o mai buna acoperire...

vodafoneVodafone Romania a semnat noi parteneriate pentru vanzarea solutiilor de Mobile Advertising, prin care gama de servicii AdPlus beneficiaza de o mai buna acoperire in tara.  

Astfel, serviciile de publicitate bazate pe canalele SMS si MMS vor fi reprezentate la vanzare de Httpool Online and Mobile Advertising si de Mediapost Hitmail. De asemenea, Tarsago Romania devine partener exclusiv pentru vanzarea serviciilor de publicitate prin Bill Insert (pliante introduse in facturile tiparite Vodafone), iar Mobuy continua sa fie partner exclusiv al aplicatiei pentru smartphone care aduce utilizatorii mai aproape de brand-urile lor preferate. Aplicatia Mobuy poate fi descarcata gratuit din Google Play si Appstore.

„Prin extinderea relatiilor cu noii parteneri, dorim sa impulsionam piata locala de Mobile Advertising. Vodafone isi continua planurile de extindere si de inovare pornite in urma cu peste cinci ani si va investi in acest segment, atat din punct de vedere tehnologic, cat si al diversitatii ofertelor din portofoliu”

Horatiu Dimulescu, Manager M-Commerce & Wholesale, Vodafone Romania

Serviciul de Mobile Advertising ofera posibilitatea de a transmite mesaje comerciale si continut personalizat clientilor Vodafone, prin diverse canale media (SMS Push, SMS insert, MMS Push, Bill insert, aplicatia Mobuy).

De asemenea, serviciul permite selectarea precisa a audientei, in funcţie de multiple criterii de segmentare actualizate frecvent, alegerea momentului expunerii la mesaj, precum si optiunea de a realiza campanii interactive cu raspuns in timp real.

Pentru activarea serviciului AdPlus, clientii Vodafone Romania pot suna gratuit la numarul de telefon *567. Doar clientii Vodafone Romania care opteaza pentru activarea serviciului AdPlus pot primi mesaje comerciale pe telefonul mobil.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.