foodpanda, cea mai mare platformă de comenzi de mâncare din România, s-a lansat în alte două orașe importante din țară, Constanța și Brașov, după...
foodpandafoodpanda, cea mai mare platformă de comenzi de mâncare din România, s-a lansat în alte două orașe importante din țară, Constanța și Brașov, după o extindere rapidă în București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași.

Brașovenii și constănțenii care vor să comande de pe foodpanda, platforma online susținută de Rocket Internet, cel mai mare incubator de business-uri online din lume, o pot face deja, având la dispoziție, în fiecare oraș, meniurile a peste 13 restaurante de top.

Potrivit oficialilor companiei, până la finalul anului, numărul restaurantelor listate pe foodpanda va fi de peste 40, în fiecare dintre cele două orașe.

“În ambele orașe negociem pe ultima sută de metri cu toate restaurantele apreciate și recunoscute pentru mâncărurile excelente din meniu. Obiectivul nostru este același ca în fiecare oraș cu prezență foodpanda, să atragem toate numele importante, recunoscute în rândul consumatorilor și cu bucătării de cea mai bună calitate”, declară Dan Macarie, Country Manager foodpanda România.

Printre restaurantele din Brașov prezente deja pe platformă se numără Sushi Ya sau Pizza Bella Napoli, în timp ce constănțenii pot comanda deja de la Chopstix, Templul Soarelui sau ChineseGarden direct de pe foodpanda.

foodpanda.ro colaborează, în prezent, cu peste 200 de restaurante din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov și Constanța, fiind lider de piață pe sectorul platformelor online pentru comenzi de mâncare din România.

foodpanda, împreună cu brand-urile afiliate hellofood și Delivery Club, este grupul lider al platformelor online de comenzi de mâncare, activ în peste 40 de țări de pe patru continente. Compania le oferă restaurantelor posibilitatea de a deveni mai vizibile în mediul online și mobil, punându-le la dispoziție tehnologii aflate în permanetă evoluție. Pentru consumatori, grupul foodpanda oferă un mediu online cu un larg spectru gastronomic, din care clienții pot alege utilizând atât platforma online, cât și aplicația mobilă foodpanda.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.