Wizz Air va lansa pe timpul verii 10 clipuri video de călătorie pentru a promova reţeaua atractivă cu cele 98 de destinaţii. Toate videoclipurile...

wizz_barcelonaWizz Air va lansa pe timpul verii 10 clipuri video de călătorie pentru a promova reţeaua atractivă cu cele 98 de destinaţii. Toate videoclipurile sunt prezentate de către cei mai populari membri ai echipajului Wizz Air, Ambasadorii WIZZ. Cei care vor viziona filmuleţele vor face cunoştinţă cu destinaţiile de călătorie şi vor avea ocazia să primească sfaturi care să-i ghideze în alegerea destinaţiei.

Toate filmele au fost înregistrate şi editate de Skyart Media, producătorul clipurilor video WizzTV. WizzTV a fost lansat în 2003, ca parte a unui parteneriat între compania aeriană şi producător pentru a aduce experienţa WIZZ pe ecranele pasagerilor, chiar înainte de călătorie sau rezervare.

Cele 10 clipuri video vor fi postate în săptămânile următoare pe canalul de YouTube Wizz Air. Odată ce un nou videoclip va fi încărcat, fanii Wizz Air de pe Facebook şi utilizatorii de Twitter vor fi imediat informaţi. Primul videoclip ce va fi lansat este despre Barcelona, destinaţie spre care compania aeriană oferă 13 rute internaţionale.

 

Află de pe airlinestravel.ro care sunt celelelte 9 destinatii promovate de WizzAir.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.