Peste 14.000 de turişti din Republica Moldova au vizitat ţara noastră în prima jumătate a acestui an, anunţă Departamentul pentru IMM şi Turism. Potrivit...
romaniaPeste 14.000 de turişti din Republica Moldova au vizitat ţara noastră în prima jumătate a acestui an, anunţă Departamentul pentru IMM şi Turism.

Potrivit oficialilor din minister, acest număr repezintă o creştere cu 6,6% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

“Pentru ca acest trend de creştere să se menţină, Departamentul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediul de Afaceri şi Turism prin Autoritatea Naţională pentru Turism va  intensfica acţiunile de promovare a României ca destinaţie de vacanţă pentru turiştii moldoveni”, au precizat într-un comunicat oficialii din turism.

ANAT: TVA-ul de 9% la cazarea cu demipensiune sau pensiune completă, impuls pentru vacanţele în România

În acest sens, printre acțiunile de promovare proprii sau în parteneriat cu mediul privat vor avea loc în perioada următoare campanii outdoor de promovare a destinaţiilor turistice din România timp de un an de zile, începând cu luna octombrie,  se vor promova oferte speciale ale Federației Patronatelor din Turismul Românesc prin crearea unui un sistem de rezervări on-line unde se vor găsi oferte de preţuri cu 20% mai ieftine pentru litoraul românesc. În acelaşi timp, se vor organiza info tripuri pentru tour operatori, reprezentanţii mass-media și liderii de opinie din Republica Moldova. Aceștia vor fi învitați să participe la diverse evenimente de promovare a diferitelor regiuni istorice din țară.

Sudul litoralului renaşte din propria-i cenuşă. Serviciile balneo, pachetele all inclusive şi facilităţile pentru familii îl ridică

Oficialii din turism estimează ca numărul turiştilor moldoveni în ţara noastră şi ajungă în acest an la 22.000 de persoane.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.