Dezvoltatorii care abia aşteaptă să îşi asambleze telefonul după propriile dorinţe şi exigenţe ar fi bine să fie pe fază şi să îşi pregătească...
project ara googleDezvoltatorii care abia aşteaptă să îşi asambleze telefonul după propriile dorinţe şi exigenţe ar fi bine să fie pe fază şi să îşi pregătească lista de cumpărături: Google a început să preia comenzi pentru plăcuţe de development.

Oficialii Google au decis ca următorul pas în dezvoltarea Proiectului Ara care se referă la telefoanele modulare (un concept care le va permite utilizatorilor să îşi asambleze propriul gadget luând piese de la diferiţi producători de telefoane mobile în funcţie de ceea ce îşi doresc de la gadget: de exemplu, cameră performantă de la Samsung, ecran LG, etc.) este lansarea primelor piese de hardware unui grup de entuziaşti în ale tehnologiei.

Astfel, primul grup de persoane interesate se pot înscrie pe lista de aşteptare a Google până pe 17 iulie (trebuie să ştiţi că acele dev boards nu vor fi livrate în ţări precum Cuba, Iran, Coreea de Nord sau Siria), o noua sesiune de înscrieri urmând să aibă loc de pe 18 iulie până pe 17 august.

Însă nu toată lumea va beneficia de această piesă incipinentă de hardware. Dezvoltatorii vor fi selectaţi în funcţie de cât de tari li se par celor de la Google propunerile pentru conceptele modulare de smartphone-uri.

Aşa că, dacă sunteţi un simplu fan al asamblării propriului telefon, mai aveţi ceva de aşteptat, însă nu foarte mult, dacă judecăm după primul pas făcut de gigantul american din tehnologie.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.