Pentru 2014, LeasePlan România estimează investiții de peste 35 de milioane, din care, în primul semestru, au fost investiți deja peste 18 milioane de...

Flota LeasePlan_2Pentru 2014, LeasePlan România estimează investiții de peste 35 de milioane, din care, în primul semestru, au fost investiți deja peste 18 milioane de euro în achiziţia de noi autovehicule. Compania a înregistrat la finalul primului semestru din 2014 o cifră de afaceri de peste 20 de milioane de euro. 

La finalul primului semestru din 2013, numărul total de autovehicule aflate în administrarea LeasePlan era de cca. 7.500. Creșterea înregistrată anul acesta este de  30%, LeasePlan Romania avand, în prezent, în administrare peste 9.700 de autovehicule, dintre care aproximativ 1.000 au fost achiziționate în primele 6 luni ale acestui an.

Bogdan Apahidean“Cifrele primului semestru sunt încurajatoare și se suprapun peste o dinamică  ascendentă a pieței autovehiculelor noi din Romania (s-au inmatriculat cu 24% mai multe mașini noi – autoturisme și autovehicule comerciale ușoare – față de prima jumatate a anului trecut). Dacă ținem cont și de tendințele pozitive din economie, avem convingerea că, până la finalul anului, vom reuși să ne atingem obiectivele, și anume administrarea  unei flote de 10.000 de mașini, continuând, în același timp, să reprezentăm o referință atât în relația cu clientii, cât și cu furnizorii.

Bogdan Apahidean, Director General LeasePlan România

LeasePlan România are în portofoliu 225 de clienți, dintre care  circa 10 % sunt clienți noi, cu contracte semnate în primele 6 luni ale anului curent, iar domeniile preponderente sunt  energie, servicii financiare, FMCG, industrie etc.

„Pentru cea de-a doua parte a anului estimam o menținere a tendințelor pozitive ale pieței și mizăm pe un interes din ce în ce mai mare al antreprenorilor români în ceea ce privește leasing-ul operațional”

Bogdan Apahidean, Director General LeasePlan România

În structura flotei LeasePlan Romania serviciile complete reprezintă  85%, restul fiind serviciile de administrare pentru flote deținute de către clienți. 

LeasePlan este o companie olandeză care activează în domeniul leasing-ului operațional și al managementului de flote auto pentru companii. Cu o experiență de peste 50 de ani, LeasePlan este în prezent liderul la nivel mondial în domeniul serviciilor de management de flote.

Compania are peste  6.500 de angajați, o flotă de 1,3 millioane de autovehicule multi-brand și activează în 32 de țări, atât pe piețe cu tradiție în domeniul leasing-ului operational, cât și pe piețe noi, în dezvoltare. LeasePlan oferă clienților produse inovatoare și servicii de calitate, respectând astfel motto-ul internațional al companiei:  “it’s easier to leaseplan”.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.