Cele mai recente informaţii vehiculate de presa internaţională anunţă faptul că versiunea iPhone 6 cu ecran de 5,5 inci ar putea apărea pe piaţă...
iphone610Cele mai recente informaţii vehiculate de presa internaţională anunţă faptul că versiunea iPhone 6 cu ecran de 5,5 inci ar putea apărea pe piaţă abia anul viitor, întârzierea venind pe fondul unor probleme de producţie legate de modelul de 4,7 inci al celui mai noi smartphone al gigantului american Apple.

Astfel, potrivit analistului KGI Securities Ming-Chi Kuo, citat de MacRumors, producţia  modelului iPhone 6 cu ecran de 4,7 inci ar fi întâmpinat câteva probleme legate de sistemul touch şi de carcasa din metal a acestuia, probleme care se vor adânci odată cu modelul cu ecran de dimensiuni mai mari. Noile semne de întrebare se leagă de cele anterioare privind posibilitatea de a produce ecrane cu safir (care ar fi imposibil de zgâriat) pentru gadgeturi de dimensiuni mari.

Tech rumors: Foxconn va asambla noul iPhone cu 10.000 de roboţi

Lumea întreagă aşteaptă anunţul Apple privind lansarea unui nou smartphone în luna septembrie, perioada în care americanii îşi lansează produsele în mod tradiţional.

În plus faţă de un ecran mai mare, se aşteaptă ca ambele device-uri Apple să beneficieze de un profil mai subţire, de un procesor A8 mai rapid şi de camere foto mai performante.

Gadget rumors: iPhone 6 se va lansa vineri, 19 septembrie

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.