Policolor Arhitectural, divizia de vopsele decorative și tencuieli a Policolor, derulează în 2014 campania ”15 ani de SPOR, 15 proiecte pentru comunitate”, prin care...

Policolor_spor_15 aniPolicolor Arhitectural, divizia de vopsele decorative și tencuieli a Policolor, derulează în 2014 campania ”15 ani de SPOR, 15 proiecte pentru comunitate”, prin care susține activ renovarea sau reamenajarea unui număr de 15  obiective de interes local din diferite regiuni ale României. Campania din 2014 continuă proiectele de responsabilitate socială pe care Policolor le desfășoară an de an, ca membru responsabil al comunității din care face parte.

”Toate proiectele noastre au un numitor comun: oamenii. Indiferent că vorbim de educație, de sport, de sănătate, sau persoane defavorizate, proiectele care beneficiază de suportul nostru sunt legate de societate. Pe lista celor 15 proiecte se regăsesc de la secția de pediatrie a unui spital de copii, până la centre de zi pentru minori sau centre destinate copiilor defavorizați. Un alt proiect la fel de drag este refugiul montan Padina, din munții Bucegi, unde se adăpostesc lunar, câteva sute de iubitori ai drumețiilor montane. Proiectul ne-a fost propus de Asociația  Aleargă, Zâmbește, Trăiește, împreună cu Asociația națională a salvatorilor din România”

Claudia Caraiman, PR Manager Policolor Arhitectural

Școala generală din Holdea a fost unul dintre proiectele în care Policolor s-a implicat activ, la invitația postului de radio Europa FM. În 23 aprilie, când s-au întors din vacanța de Paște, elevii școlii generale din satul hunedorean Holdea au avut parte de o surpriză uriașă: pentru prima oară după mulți ani, clopoțelul a sunat în noua lor școală și nu într-un container ca în ultimii ani.

Alături de copii și părinți, cea mai încântată de noul spațiu educațional este învățătoarea Nicula Cristina, cea care a ales să rămână în localitate, pentru a fi aproape de cei mici.

„Copiii care învață aici sunt niște copii buni, dornici să învețe. În modulul de construcții era foarte dificil să ții orele, nu era spațiu suficient și nici lumină naturală. Acum, copiii îmi spun fericiți că în sfârșit au și ei o școală adevărată!”, a povestit emoționată învățătoarea din satul Holdea, în prima zi de școală normală.

Un proiect similar a fost renovarea și transformarea atelierului B4 din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, dn București, într-un spațiu propice activității studenților arhitecți.

Tot în direcția susținerii pregătirii de calitate în universitățile de profil din România, Policolor, în parteneriat cu Facultatea de Construcții, a început proiectul ”O zi în lumea culorilor”, prin care studenții la construcții beneficiază de sesiuni de pregătire teoretică și instruire practică în domeniul finisajelor interioare.

Lista proiectelor în care Policolor s-a implicat include, de asemenea, susținerea lucrărilor de renovare a unei case memoriale, reamenajarea unui lăcaș de cult, reabilitarea unor spații gospodărești, în asociere cu Poliția Locală Arad sau reamenajarea de terenuri, săli de sport, a unui stadion etc.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.