Samsung Electronics Co. Ltd., unul dintre cei mai importanţi producători tech din lume, a lansat Samsung GALAXY Apps, un app store care oferă sute...
glam_galaxy-s5_groupSamsung Electronics Co. Ltd., unul dintre cei mai importanţi producători tech din lume, a lansat Samsung GALAXY Apps, un app store care oferă sute de aplicații disponibile exclusiv pentru utilizatorii dispozitivelor Samsung Galaxy.

Spre deosebire de predecesorul său, Samsung Apps, noul serviciu oferă aplicații ce vor permite mai multă flexibilitate în personalizarea dispozitivelor mobile și va funcționa și ca o platformă pentru promoții și reduceri pentru utilizatorii săi.

„Samsung GALAXY Apps este o dovadă a acestei promisiuni, punând la dispoziția clienților noștri aplicații exclusive pentru a le îmbunătăți experiența de utilizare”, a declarat Won Pyo Hong, președinte MediaSolutionCenter la Samsung Electronics.

Samsung GALAXY Apps are o interfață intuitivă, împărțită în trei categorii, Best Picks, Top și For Galaxy. În categoria Best Picks utilizatorii găsesc ușor și rapid aplicații recomandate și oferte speciale, iar în categoria Top aplicațiile sunt afișate în funcție de popularitate, data lansării și preț.

Categoria For Galaxy include patru secțiuni speciale. Galaxy Gifts oferă aplicații premium disponibile exclusiv pe dispozitivele Galaxy. Galaxy Essentials pune la dispoziția utilizatorilor aplicațiile must-have pentru dispozitivele Galaxy. Apps for Professionals este categoria în care se găsesc toate aplicațiile de business, dar și alte servicii, iar Galaxy Specials le permite utilizatorilor să descarce aplicații special create prin Samsung SDK.

Samsung GALAXY Apps va fi disponibil pentru 130 de milioane de utilizatori din 161 de țări din toată lumea.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.