Cu ocazia Zilei Naționale a Franței, compania aeriană Air France în parteneriat cu Compania Națională de Aeroporturi București a organizat un eveniment dedicat tuturor...

12Cu ocazia Zilei Naționale a Franței, compania aeriană Air France în parteneriat cu Compania Națională de Aeroporturi București a organizat un eveniment dedicat tuturor pasagerilor aflați pe aeroport în această zi. Eu nu eram pasager, dar m-am intergat perfect. M-am simțit, totuși, puțin stingher printre sutele de oameni care erau gata de a pleca în vacanță. A fost printre puținele dăți când mergeam la aeroport, dar nu aveam un zbor de prins.

Am fost întâmpinați cu șampanie în Terminalul Nou – Plecări al Aeroportului Internațional Henri Coandă, iar pe parcursul zilei au existat momente de French can-can, catering de tip French Gourmet, deserturi franțuzești, un colț de relaxare și multe alte suprize pregătite de organizatori. Toate pe ritmurile romantice ale muzicii franțuzești.

Totodată, pe ecranul de proiecție amplasat în zona de eveniment au fost difuzate, pe parcursul zilei, filme și imagini vintage de aviație.

Cu această ocazie, Air France a organizat și o expoziție cu noile vizualuri incluse în campania de imagine Air France – ”France is in the air”. Vizualurile vor putea fi admirate, în continuare, de pasageri până pe 1 August 2014.

Mai trebuie spus că organizarea acestui eveniment nu a afectat traficul de pasageri. Ba mai mult, pe parcursul zilei, pasagerii au fost așteptați în zona noului terminal pentru a sărbători Ziua Națională a Franței alături de Compania Națională de Aeroporturi București și de Air France, care le-au oferit vouchere de reducere celor prezenți în aeroport.

15 14 13 12 16

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.