Lanţul hotelier Marriott, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de profil, va deschide prima unitate sub brandul Courtyard by Marriott...
marriottLanţul hotelier Marriott, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de profil, va deschide prima unitate sub brandul Courtyard by Marriott în Bosnia şi Herţegovina.

Potrivit oficialilor reţelei americane, hotelul din Sarajevo va fi deschis undeva pe la jumătate anului viitor şi va dispune de 130 de camere. Unitatea va fi operată sub contract de franciză cu Lake d.o.o. şi Interstate Hotels & Resorts, şi va fi al doilea brand pe care Marriott îl va aduce pe această piaţă. Tot de anul viitor, Sarajevo va găzdui şi un Residence Inn.

Reprezentanţii lanţului hotelier nu au precizat însă şi valoarea investiţiei în această unitate.

Brandul Courtyard se adresează în special călătorilor de business, aceştia urmând să se bucure de un design luxos, îmbinat cu cele mai recente echipamente din zona tehnologiei.

Courtyard Sarajevo va fi amplasat în zona centrală a oraşului, în apropierea celor mai bune restaurante, cafenele şi magazine din centrul vechi. Totodată, o serie de ambasade, precum şi centrul expoziţional vor fi la distanţe scurte de acest hotel. marriott1

Courtyard by Marriott este cel de-al 12-lea cel mai mare brand hotelier din lume cu peste 1.000 de unităţi. La nivel european, brandul este prezent şi în ţări precum Austria, Franţa, Ungaria, Polonia, Italia, Marea Britanie sau Germania.

Mariott operează în prezent peste 3.900 de proprietăţi la nivel mondial sub 18 branduri şi a raportat venituri de peste 13 miliarde de dolari în anul fiscal 2013.

În ţara noastră, reţeaua este prezentă printr-o singură unitate deschisă sub brandul JW Marriott, clasificat la cinci stele.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.