Americanii de la Vonino, reprezentați în România prin distribuitorul Advanced Technologies, introduc pe piața locală tableta Magnet M9 și smartphone-ul Jax QS. Noile produse sunt deja...

Vonino_Magnet_M9_JAX_QSAmericanii de la Vonino, reprezentați în România prin distribuitorul Advanced Technologies, introduc pe piața locală tableta Magnet M9 și smartphone-ul Jax QS. Noile produse sunt deja disponibile în magazine de specialitate din țară la prețul de 929 lei pentru Tabletă și de 899 lei pentru smartphone. Compania are planuri mari pentru piața locală și vrea să vândă în 2014 peste 150.000 de tablete și 25.000 de telefoane mobile în România.

După succesul înregistrat anul trecut (bilanțul de afaceri al Vonino România, prin Advanced Technologies, fiind în 2013 de 65.000 tablete vândute, 15.000 smartphone-uri livrate, o cifră de afaceri pentru 2013 de 8 milioane de euro și o estimare a cifrei de afaceri pentru 2014 de 14 milioane de euro), compania dorește să îmbunătățească gama de produse, încercând în permanență să anticipeze nevoile și așteptările clienților, pentru a lansa întotdeauna produse electronice mai bune și mai atrăgătoare, rămânând fideli scopului inițial, de a pune produse de cea mai bună calitate la dispoziția clienților cu toate nivelurile de venituri.

Dragos Vasile_Vonino“Ne onorează interesul tot mai crescut pentru produsele noastre. Până la sfârșitul anului ne propunem comercializarea în România a peste 150.000 de tablete și a 25.000 de telefoane mobile”

Dragoș Vasile, director executiv în cadrul Vonino România

Astfel, tableta Magnet M9 și smartphone-ul Jax QS sunt ultimele două device-uri performante care aduc plus valoare prin funcționalități și servicii suplimentare, cum ar fi Arpacloud, oferit în exclusivitate pentru produsele companiei.

Pachetul de servicii VStorage este oferit gratuit de Vonino împreună cu ArpaCloud și este singurul de acest fel pe piața din România, oferind nu mai puțin de 512GB spațiu de stocare în cloud, cu posibilitatea de a face video și music streaming direct pe dispozitiv, fără a fi necesară descărcarea videoclipului sau a melodiei. Acest serviciu, o noutate pentru piața din Europa, este disponibil pe calculator sau pe oricare dispozitiv mobil (telefon sau tabletă). 

Caracteristici:

MAGNET M9

– ecran de 9 inci cu rezoluție full HD 1.920 x 1.280 pixeli

– processor Quad-Core Cortex A7 la 1.5Ghz

– design slim, cu șasiu și carcasă din aluminiu.

– conectivitate wireless completă: 3G+, WIFI, Bluetooth 4.0, GPS

– stocare internă de 16GB

– cameră foto de 5 megapixeli

JAX QS:

– ecran de 5 inci cu rezoluție HD 1.280 x 720 pixeli

– procesor Quad-Core Cortex A7 la 1.3Ghz

– design excelent pentru un plus de confort în timpul utilizării

– cameră foto de 13 megapixeli cu blitz

– conectivitate wireless completă: 3G+, WIFI, Bluetooth 4.0, GPS, NFC

– spațiu de stocare de 16GB

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.