Operatorul de transport aerian low cost Blue Air, unul dintre cei mai amri jucători de pe piaţa locală de profil, introduce din data de...
blue-air-b-737-900er1Operatorul de transport aerian low cost Blue Air, unul dintre cei mai amri jucători de pe piaţa locală de profil, introduce din data de 15 decembrie 2014 o cursă regulată pe ruta Bucureşti-Liverpool.

Pentru cei care doresc să îşi planifice din timp călătoriile, biletele sunt deja disponibile pe site-ul companiei la preţuri ce pornesc de la 32,90 euro/segment de zbor (cu toate taxele incluse, locuri limitate).

Zborurile vor fi operate începând cu 15 decembrie 2014, în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri pe toată perioada orarului de iarnă.

Blue Air leagă România (Bucureşti, Iaşi, Cluj, Sibiu, Constanţa, Bacău, Braşov) de 28 de destinaţii europene.

În urmă cu un an, brandul Blue Air a fost preluat de compania Blue Air-Airline Management Solutions. Potrivit celor mai recente date de la Ministerul de Finanţe, compania a avut anul trecut o cifră de afaceri de 140 milioane de lei (circa 32 mil. euro) şi pierderi de 76,3 milioane de lei (aproximativ 17 mil. euro).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.