Sony oferă în premieră imagini 4K de la Campionatul Mondial de Fotbal FIFA 2014 în magazinele selecționate, astfel că poți să retrăiești emoția și...

Sony BRAVIA X9Sony oferă în premieră imagini 4K de la Campionatul Mondial de Fotbal FIFA 2014 în magazinele selecționate, astfel că poți să retrăiești emoția și pasiunea fotbalului redate în cele mai mici detalii pe televizoarele BRAVIA X95 și X9. Înregistrările în format 4K Ultra HD de la campionatul Mondial de Fotbal FIFA 2014 din Brazilia pot fi vizionate în magazinele Sony Center, Altex, Media Galaxy și Domo din București și din țară. *

Cu ajutorul televizorului Sony BRAVIA 4K ești mai aproape de atmosfera de pe stadion datorită imaginilor și sunetelor vibrante redate de televizor. BRAVIA X9 este vârful gamei Sony BRAVIA și televizorul 4K oficial al Campionatului Mondial de Fotbal 2014. Oferind o experiență de divertisment îmbunătățită, BRAVIA X9 aduce atmosfera din stadion direct la tine acasă.

Chiar dacă urmărești o transmisiune HD, tehnologia proprietară Sony 4K X-Reality PRO optimizează imaginea pentru a oferi de patru ori mai multe detalii, astfel încât vei putea să observi fiecare linie pe gazon sau mimica jucătorilor.

Printr-o singură atingere de buton, modul Live Football aduce în casa ta sunetul autentic din stadion. Noua interfață intuitivă integrează cele mai noi știri și informații publicate de FIFA™, dar și de alte surse. Modul Social Viewing te conectează cu ceilalți fani ai sportului, afișând în timp real mesajele postate de aceștia pe Twitter. Prin video-call pe Skype, poți urmări meciul echipei preferate împreună cu un prieten, chiar dacă nu este lângă tine.

*Lista magazinelor în care este disponibil conținutul 4K Ultra HD înregistrat în timpul Campionatului Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia:

Magazin Oraș
Sony Center București, Băneasa Shopping City București
Altex, Promenada București București
Media Galaxy, Polus Center Cluj Cluj-Napoca
Media Galaxy Feeria București
Domo Băneasa București

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.