Epson extinde gama de imprimante foto cu sistem integrat de recipiente cu cerneală (ITS), cu primul său model A3+. Epson L1800 a fost lansată...

Epson L1800Epson extinde gama de imprimante foto cu sistem integrat de recipiente cu cerneală (ITS), cu primul său model A3+. Epson L1800 a fost lansată la F64 și este o imprimantă foto cu șase culori, proiectată pentru a tipări la costuri minime, destinată, în principal, celor care au nevoie de un volum mare de imprimare cum sunt fotografii, agențiile de publicitate și companiile mici și medii. Modelul Epson L1800 este disponibil din această lună la F64 un preț de aproximativ 3.000 de lei.

Recipientele de cerneală de mare capacitate permit utilizatorilor să îşi menţină costurile de imprimare la un nivel minim, să crească productivitatea şi să reducă timpul pierdut.  Rezervorul de cerneală special este complet integrat în imprimantă, astfel încât utilizatorii se pot bucura de o tipărire color fiabilă, fără murdăria sau complicaţiile asociate adesea cu sistemele de reumplere neoriginale şi cu sistemele de recipiente de cerneală de la terţi.

“Epson L1800 a venit ca un răspuns la nevoile clienților de a-și ține costurile sub control și a tipări fotografii și documente la costuri reduse. Noul model vine pe succesul imprimantei L800, care a înregistrat în cei 2 ani de la momentul lansării un volum de peste 1.400 de unități vândute. Suntem convinși că și L1800 va fi foarte apreciat, mai ales că vorbim de o imprimantă care se întreține și se folosește ușor și care ne va ajuta să ne păstrăm și în perioada următoare poziția de lider de piață pe segmentul imprimantelor foto”

Alina Silvestru, Channel Marketing Coordinator pentru România & Bulgaria la Epson Europe

Imprimanta Epson L1800 dispune de o garanție de 12 luni (sau de 30.000 pagini) şi asistenţă tehnică, astfel încât utilizatorii beneficiază de asistență specializată în orice situație vor avea nevoie. În plus, modelul L1800 poate printa până la 1.500 fotografii color[1] sau 2.600 de pagini cu text alb-negru și 4.700 de pagini cu text color, fără a avea nevoie de reumplere.Epson_L1800

“Epson L1800 este o imprimantă foto profesională ce se adresează în primul rând fotografilor care tipăresc un volum mare de imagini, cum ar fi fotografii de eveniment, cei care lucrează în ministudiouri foto, dar și fotografilor entuziaști care preferă să își păstreze amintirile în format tipărit și să aibă control total asupra printului, fără a mai apela la un laborator foto specializat. Solutia ITS de la Epson este o alternativă reală, de calitate, la sistemele asemănătoare, dezvoltate de producătorii independenți, care puteau fi adaptate altor modele de imprimante. Epson L1800 oferă toate avantajele unui sistem dedicat, dar la un raport calitate-preț mai bun și accesibil. Având garanția calității Epson, noul model poate tipări fotografii în dimensiuni variate, de la 10×15 până la A3+, depășind limitele celebrei imprimante Epson L800. Ne bucurăm să avem în portofoliul F64 produse care satisfac și cele mai exigente cerințe ale fotografilor în ceea ce privește tipărirea fotografiilor”

Răfăilă Gheorghiță, Product Manager Epson la F64


[1] Volumele de imprimare menţionate se bazează pe recipientele de cerneală de schimb şi pot varia în funcţie de imaginile pe care le imprimaţi, de tipul de hârtie pe care îl utilizaţi, de frecvenţa imprimărilor şi de condiţiile de mediu, cum ar fi temperatura.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.