Nici nu ne-am obişnuit cu gadgetul revoluţionar al Google, ochelarii smart Glass, că Samsung îşi şi pregăteşte strategia de atac. Mai mult, potrivit informaţiilor...
samsung-gearvr-leak-730x313Nici nu ne-am obişnuit cu gadgetul revoluţionar al Google, ochelarii smart Glass, că Samsung îşi şi pregăteşte strategia de atac. Mai mult, potrivit informaţiilor site-ului SamMobile, producătorul sud-coreean ar fi gata să prezinte noul device în luna septembrie, în cadrul târgului IFA Berlin.

Noul gadget pe care Samsung se pregăteşte să îl arunce pe piaţă ar veni sub numele de Gear VR, fiind o pereche de ochelari cu feature-uri de realitate virtuală (VR), dezvoltată alături de subordonaţii Facebook, Oculus VR.

Gadget rumors: Samsung va anunţa propriul proiect Glass în septembrie

În loc să facă un gadget care să poată fi utilizat singur, Samsung dezvoltă aceşti ochelari cu un design modular, utilizatorul putând să îi alipească unui gadget din seria Galaxy printr-un port USB 3.0. Astfel, gadgetul se va folosi de senzorii telefonului pentru a alimenta sistemul de head-tracking (de altfel, cel care dă efectul de realitate virtuală). Şi cum gadgeturile flagship ale Samsung folosesc display-uri AMOLED, suntem siguri că experienţa de VR va fi una excepţională.

Nu va lipsi trackpad-ul care este prezent şi la Glass (vă vom povesti în curând experienţa noastră cu el) şi un buton pentru activarea camerei.

În plus, sud-coreenii vor prezenta la IFA 2014 şi noul Galaxy Note 4.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.