Lunile calduroase te poarta cu gandul la cocktailuri rafinate, iar Grant’s stie cel mai bine acest lucru. Savureaza cocktailul preferat si Grant’s te premiaza!...

KV_Grants_2014Lunile calduroase te poarta cu gandul la cocktailuri rafinate, iar Grant’s stie cel mai bine acest lucru. Savureaza cocktailul preferat si Grant’s te premiaza! Pana pe 13 iulie, cauta in magazinele din lanturile de hypermarket, Cora si Carrefour promoterii Grant’s, parcurge aplicatia de pe tableta si, la fiecare sticla de Grant’s achizitionata, afla ce premiu ti se potriveste. 

Dubleaza-ti sansele de reusita si inscrie-te pana in aplicaţia Lectia Reusitei pe pagina de Facebook Grant’s Whisky Romania (www.facebook.com/Grantswhiskyromania)! Orice sticla de Grant’s achizitionata in perioada 2 iunie – 3 august din magazinele retelelor Cora, Carrefour, Real, Kaufland, Metro, Selgros, Billa iti poate aduce premii saptamanale.

Consulta regulamentul complet al promotiei in pagina “Premii” a aplicatiei si imparte lectia realizarilor tale cu cei care conteaza cu adevarat! Completeaza formularul din aplicatia Lectia Reusitei si intri automat in tragerea la sorti pentru alte premii saptamanale Grant’s – genti de voiaj, seturi de cocktail, scaune si prosoape de plaja. Impartaseste reusitele cu cei apropiati si bucura-te de cocktailurile rafinate ale verii!

Grant’s Godfather – o combinatie pe care nu o poti refuza 50 ml Grant’s Family Reserve, 20 ml Amaretto, bitter de portocale. Puneti cuburi de gheata in pahar, adaugati Grant’s Family Reserve si Amaretto, turnati un strop de bitter de portocala si ornati cu coaja de portocala. Veti descoperi un gust intens, rafinat si racoritor, perfect pentru o zi torida de vara.
In noptile lungi de vara, mizati pe Grant’s Redfire pentru o senzatie de prospetime única. 50 ml Grant’s Family Reserve, brandy de cirese, 10 ml tonic, salvie.

Intr-un pahar inalt, turnati gheata zdrobita si adaugati Grant’s Family Reserve. Completati cu tonic, adaugati un strop de brandy de cirese si decorati cu frunze de salvie proaspata.

In Romania, Grant’s Family Reserve face parte din portofoliul Alexandrion Grup (www.alexandrion.ro). Infiintat in 1994, Alexandrion Grup are astazi o prezenta activa la nivel local si international, cu doua unitati de productie in Romania.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.