Ioana Moga a fost numită noul Sales and Marketing Director Southern Europe în cadrul ROVESE ROMÂNIA, parte din ROVESE CAPITAL GROUP, compania care se ocupă...

Ioana Moga_Sales and Marketing Director Southern Europe in cadrul ROVESE RomaniaIoana Moga a fost numită noul Sales and Marketing Director Southern Europe în cadrul ROVESE ROMÂNIA, parte din ROVESE CAPITAL GROUP, compania care se ocupă de distribuţia brandurilor Cersanit şi Opoczno.

Anterior, Ioana Moga a ocupat funcţia de Marketing Director Southern Europe în cadrul ROVESE ROMÂNIA. Din noua sa poziţie, aceasta va coordona operaţiunile de vânzări şi activitatea de marketing din România, Ungaria, Bulgaria şi în Balcani. Numirea în funcţie vine în contextul deciziei companiei de creştere a investiţiilor în Sudul Europei.

“Îmi propun să dezvolt o echipă regională profesionistă, care să lucreze la îndeplinirea obiectivului nostru principal: întărirea poziției de lider pe segmentul de ceramică sanitară, a creșterii substanțiale pe zona de plăci ceramice și impunerea unei prezenţe importante pe celelalte segmente. Totodată, avem în plan lansarea unor produse inovative care să răspundă dorințelor și nevoilor clienților noștri”

Ioana Moga, Sales and Marketing Director Southern Europe în cadrul ROVESE ROMÂNIA

În noua sa funcţie, Ioana Moga va fi responsabilă cu dezvoltarea strategiei grupului polonez ROVESE ROMÂNIA în sudul Europei, dar şi a operaţiunilor de business regionale.  Acestea vor fi implementate ca parte a unei strategii globale de dezvoltare a companiei, în contextul creşterii investiţiilor în Sudul Europei. Investiţiile sunt axate pe dezvoltarea pieţei, a categoriilor de produse şi oferte, precum şi pe creşterea vizibilităţii celor două mărci din portofoliu, Cersanit şi Opoczno.

Anterior funcţiilor deţinute în cadrul ROVESE ROMÂNIA, Ioana Moga a ocupat poziţiile de Marketing Director în cadrul firmelor LaDORNA şi Orkla şi Marketing Manager Kandia, având o experienţă managerială de peste 14 ani.

Cu o cifră de afaceri de aproximativ 40 milioane de euro, în 2013, ROVESE ROMÂNIA, parte a ROVESE CAPITAL GROUP, gestionează operațiunile din sudul Europei ale grupului și comercializează în regiune mărcile Cersanit și Opoczno.

Cersanit este o marcă înregistrată a grupului polonez ROVESE CAPITAL GROUP. În România, are o prezență constantă din 2006, cu peste 30 colecții de obiecte sanitare, mobilier și căzi de baie și peste 60 de colecții de plăci ceramice. Peste 70% dintre produsele Cersanit  sunt produse la fabrica din România, localizată în Roman: CERSANIT ROMÂNIA SA. În 2012, marca Cersanit a fost premiată în Polonia, cu distincția Superbrand, la categoria renovări și decorațiuni interioare.

Opoczno, cea de-a doua marcă comercializată în România de către ROVESE, este cunoscută pentru designul său atrăgător, ce combină tendințele moderne cu principiile clasice ale frumuseții. Calitatea produselor Opoczno este asigurată de cooperarea cu cei mai buni designeri și de utilizarea unor tehnologii de producție de ultimă generație. Respectul de care se bucură Opoczno din partea clienților săi a fost recunoscut prin acordarea premiului Superbrands, în Polonia, dar și prin desemnarea, în 2013, drept o “Marcă de înaltă reputație” în urma sondajului PremiumBrand.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.