Samsung a lansat și pe piața locală cea mai subțire și ușoară tabletă , GALAXY Tab S. Prima tabletă Super AMOLED oferă o experiență...

Lansare Tab S_3Samsung a lansat și pe piața locală cea mai subțire și ușoară tabletă , GALAXY Tab S. Prima tabletă Super AMOLED oferă o experiență de top, îmbinând perfect tehnologia avansată de afișare a imaginii cu o gamă completă de conținut premium. Designul stilat și foarte practic al noului GALAXY Tab S completează perfect funcțiile dezvoltate pentru îmbunătățirea productivității.

Mircea Stoicescu„Am observat o creștere a interesului utilizatorilor pentru tabletele performante, deoarece acestea le oferă mai multă libertate și, implicit, o mai bună eficientizare a timpului. Ei caută cel mai adesea conținut video, iar asta îi determină să aprecieze tot mai mult calitatea ecranului și puterea de procesare a dispozitivelor.

Tableta GALAXY Tab S a fost concepută pentru a răspunde acestor nevoi și dorințe, pentru ca utilizatorii să se bucure de o experiență de vizualizare unică”

Mircea Stoicescu, head of Open Market, Samsung Electronics România

Noua tabletă GALAXY Tab S oferă un display de top WQXGA (2560×1600, 16:10) Super AMOLED, cuprinzând peste 90% din gama de culori a Adobe RGB, aducând mai multe variații de culori. Tableta beneficiază de un contrast remarcabil, de 100.000:1, oferind imagini mult mai profunde si realiste.

Lansare Tab S_4

Specificațiile hardware de top oferite de GALAXY Tab S sunt completate de tehnologia de ultimă generație pe care o oferă display-ul, prin funcțiile care permit ajustarea inteligentă a filtrului gamma, a saturației și clarității în funcție de aplicația care este rulată, de temperatura culorii, mediului de vizionare și de lumina ambientală. Aceasta dispune de două moduri profesionale pre-setate – AMOLED Cinema și AMOLED Photo – prin intermediul cărora utilizatorii pot ajusta manual setările de afișare pentru rezultate luminoase, dinamice, atât pentru conținutul video cât și cel foto. De asemenea, tableta le permite utilizatorilor să se bucure pe deplin de conținut clar, luminos și natural, inclusiv în lumina puternică a soarelui.

GALAXY Tab S consumă mai puțină energie decât ecranele LCD datorită tehnologiei Super AMOLED care nu are nevoie de lumină de fundal. De asemenea, noua tabletă beneficiază și de modul Ultra-Power Saving, permințându-le utilizatorilor să se bucure de mai mult divertisment, fără grija încărcării bateriei. Ambele modele GALAXY Tab S au un profil elegant de 6,6mm și o greutate de doar 465g (10,5 inci) și 294g (8,4 inci)*, acestea fiind ușor de transportat.

*Greutatea dispozitivului este măsurată cu versiunea WIFI a Galaxy Tab S 10,5 inci și 8,4-inci

Lansare Tab S_5Mai mult, Galaxy Tab S oferă un pachet variat de conținut. În România, utilizatorii vor beneficia atât de numeroase aplicații disponibile la nivel internațional, dar și de conținut local dedicat. Astfel, aceştia vor avea acces gratuit timp de 3 luni la serviciul HBO GO și se vor bucura de 10 ediții gratuite ale revistei digitale Photographia, precum și de Moko și Prietenii, o aplicație educațională pentru copii ce conține o poveste interactivă și jocuri de logică.

Pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a folosi cu ușurință mai multe funcții în paralel, Galaxy Tab S vine cu o serie de funcții de productivitate și de securitate îmbunătățite. Prin intermediul funcției Call Forwarding prin SideSync 3.0, utilizatorii pot efectua și primi apeluri direct de pe telefonul lor pe Galaxy Tab S, oriunde s-ar afla în casă, indiferent de locația telefonului lor.

Galaxy Tab S 8.4-inch_2De asemenea, Galaxy Tab S le permite consumatorilor să se bucure de multitasking, permițându-le să navigheze pe internet, să vizioneze conținut video și să poată efectua apeluri simultan, fără a fi nevoiți să își facă griji cu privire la închiderea uneia dintre aplicații pentru a accesa alta. În plus, pentru ca utilizatorii să poată identifica cu ușurință dispozitivele din apropiere și să se conecteze la ele pentru a împărtăși mai simplu conținutul, GALAXY Tab S oferă funcția Quick Connect. Toate aceste caracteristici sunt disponibile în ambele versiuni WiFi și LTE.

De asemenea, GALAXY Tab S vine cu funcții suplimentare precum Multi User Mode, care le permite utilizatorilor să își creeze propriul profil personal optimizat, accesare în condiții de siguranță și convenabilă prin intermediul Fingerprint Scanner, și un mod special conceput Kids Mode, cu propria interfață dedicată și aplicații ușor de utilizat de către copii.

Samsung Galaxy Tab S va fi disponibil într-o varietate de opțiuni de conectivitate: Wi-Fi, sau Wi-Fi și LTE, disponibile în 16/32GB* + MicroSD (până la 128GB). De asemenea, utilizatorii pot alege între versiunile 10.5 inci și 8.4 inci, în culorile Titanium Bronze şi Dazzling White.

Galaxy Tab S 8.4-inch_1 Galaxy Tab S 10.5-inch_1 Galaxy Tab S 10.5-inch_2 Galaxy Tab S 10.5-inch_3 Galaxy Tab S 10.5-inch_4 Galaxy Tab S Bluetooth Keyboard Galaxy Tab S Bookcover

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.