Fotografiile selfie (termen ce defineşte o fotografie autoportret şi a apărut în vorbirea curentă din limbajul reţelelor sociale) au devenit tot mai populare în...
Xperia_C3Fotografiile selfie (termen ce defineşte o fotografie autoportret şi a apărut în vorbirea curentă din limbajul reţelelor sociale) au devenit tot mai populare în ultimul an şi umplu pereţii tuturor celor care au conturi pe reţelele de socializare, printre vedetele adepte ale trendului numărându-se actori, prezentatori TV sau chiar preşedintele Obama.

Astfel, cei de la Sony s-au hotărât să prindă valul şi să lanseze pe piaţă Xperia C3, un smartphone destinat segmentului mediu de piaţă, a cărui trăsătură notabilă este camera de 5 megapixeli cu lentile pentru unghi mai larg şi flash LED, numai bună pentru cei care îşi doresc să se imortalizeze în orice moment.

În plus, producătorul de electronice a adăugat şi o serie de update-uri de software şi de quick-sharing pentru a fi siguri că prietenii de pe Instagram sau Facebook vor vedea imediat ce faceţi şi vor crăpa de invidie.

Noul gadget are un display de 5,5 inci 720p IPS, un procesor Qualcomm de 1.2 GHZ, 1 GB de RAM, 8 GB pentru stocare alături de suport pentru un card microSD de 64 GB. Smartphone-ul susţine două sim-uri, are NFC şi foloseşte sistemul de operare Android 4.4.2.

Smartphone-ul Sony va apărea mai întâi pe piaţa din China, prin luna august, urmând să îşi facă debutul şi pe pieţele din vest în cel mai scurt timp.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.