LG a anunțat, astăzi, lansarea la nivel global a LG G Pad 10.1, cea mai mare tabletă din seria G Pad. Tableta LG G...

LG G Pad 10_1 01LG a anunțat, astăzi, lansarea la nivel global a LG G Pad 10.1, cea mai mare tabletă din seria G Pad. Tableta LG G Pad 10.1 este perfectă în ceea ce privește consumul, având în vedere că are un ecran lat, alimentat de o baterie de 8000 mAh, care oferă utilizatorilor o experiență multimedia captivantă și nenumărate ore de distracție.

Seria LG G Pad oferă echilibrul perfect între performanță, personalitate și preț pentru a se încadra în segmentul de tablete aflat la intersecția celor de entry level și cele premium. În efortul de a oferi consumatorilor cea mai bună experiență cu întregul portofoliu de dispozitive, noua serie LG G Pad va fi dotată cu cea mai bună experiență de utilizare din seria G premium, inclusiv o serie de caracteristici preluate de la LG G3, cum ar fi Atinge și Declanșează (Touch & Shoot), Identificare gesturilor (Shot Gesture), Tastatura Inteligentă (Smart Keyboard) și Fereastră Dublă (Dual Window).

Caracteristicile UX avansate cele mai importante ale lui LG G3 regăsite și la G Pad 10.1 sunt:

Touch & Shoot: Atingerea oriunde pe ecran va activa declanșatorul camerei într-o singură etapă, economisind timp și surprinzând cele mai importante momente.

Shot Gesture pentru Selfies: Pur și simplu strângând mâna într-un pumn în fața camerei, aceasta va fi declanșată în mod automat în trei secunde și va realiza astfel o fotografie extrem de clară.

Smart Keyboard: Reduce erorile de introducere a caracterelor cu până la 75 la sută, urmărind obiceiurile de scriere și intuind ce cuvânt intenționează utilizatorul să tasteze.

Dual Window: Împarte ecranul tabletei și rulează două aplicații în același timp, fiind posibilă mutarea conținutului dintr-o fereastră în alta, pentru o folosire simultană a mai multor aplicații extrem de ușoară și accesibilă.

GPad 10_1 02

“Consumatorii folosesc tabletele diferit față de smartphone-uri și am vrut să subliniem rolul important în divertisment pe care îl are noul LG G Pad 10.1”, a declarat Dr. Jong-seok Park, președinte și CEO al LG Electronics Mobile Communications Company. “Tabletele sunt tot mai des folosite ca dispozitive mobile, acesta fiind motivul pentru care am dorit să facem conectarea tabletei LG G Pad 10.1 la alte dispozitive atât de ușoară și convenabilă și pentru care LG G Pad 10.1 oferă cele mai bune tehnologii ale smartphone-urilor noastre din seria G.”

LG G Pad 10.1 își va face debutul în Statele Unite, urmată de alte piețe din Europa, Asia și America Latină mai târziu în decursul acestei luni. Prețurile și disponibilitatea vor fi anunțate la nivel local în fiecare piață

Specificațiile-cheie ale tabletei G Pad 10.1:

 • Procesor: 1.2GHz Quad-Core Qualcomm® Snapdragon™
 • Ecran: 10.1-inch IPS (1280 x 800, WXGA)
 • Memorie: 16GM eMMC / 1GB RAM / microSD slot
 • Camera: Spate 5MP / Față 1.3MP
 • Baterie: 8000mAh
 • Sistem de operare: Android 4.4.2 KitKat
 • Dimensiune: 260.9 x 165.9 x 8.9mm
 • Greutate: 523g
 • Conectivitate: Wi-Fi
 • Culoare: Negru/ Roșu
 • Alte specificații: QPair 2.0, Smart Keyboard, Knock Code

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.