Între 18 şi 20 iulie, la Borca (judeţul Neamţ) va avea loc 3 Way Orienteering Challenge, un eveniment ce combină traseele de alergare cu...
3 wayÎntre 18 şi 20 iulie, la Borca (judeţul Neamţ) va avea loc 3 Way Orienteering Challenge, un eveniment ce combină traseele de alergare cu capacitatea de orientare. Nu vor lipsi focurile de tabără, distracţia şi adrenalina! În plus, vei avea ocazia să vizitezi una dintre dintre cele mai frumoase zone muntoase din ţara noastră.

În esenţă, 3 Way Orienteering presupune parcurgerea unui traseu start-finish pe ruta pe care tu o consideri optimă. Fie că preferi cursele de vertical trail, fie maratoanele pe suprafaţa plană, 3 Way Orienteering îţi oferă ocazia de a alege cea mai bună opţiune pentru tine. Fiecare punct intermediar este unit de următorul prin 3 trasee diferite ca lungime, nivel şi grad de solicitare.

Tu alegi dacă vei alerga prin pădure, prin poiană, pe poteci sau pe teren accidentat. Eşti unic! Stabileşte-ţi propriul traseu şi aleargă în cea mai complexă cursă outdoor.

Proiectul are ca scop orientarea oamenilor spre o abordare mai deschisă către sport în beneficiul stilului de viaţă, şi totodată dezvoltarea spiritului competitiv.

Ce înseamnă mai exact asta? O cursă interesantă care îţi testează atât calităţile fizice cât şi psihice!

Cum merge “treaba”? Nu trebuie să vă faceţi griji că o să vă rătăciţi. Toate traseele sunt marcate iar voi nu trebuie decât să alegeţi traseul care se potriveşte cu nivelul vostru de pregătire. Nu există un traseu greşit! Pe parcursul competiţiei vor exista arbitri care vor supraveghea atât buna  desfăşurare a evenimentului cât şi nevoile voastre.

Înscrieri

Inscrierile la 3 Way Orienteering Challenge se fac exclusiv online, completând formularul de înscriere de pe site: http://ochallenge.ro/inscrieri.html.

Programul competiţiei

  • Vineri, 18.07.2014

Orele 14:00-20:00 validarea concurenţilor la centrul de concurs;

Orele 16:00-20:00 cursuri de iniţiere susţinute de organizatori;

  • Sâmbătă 19.07.2014

Orele 9:00-11:00 validarea concurenţilor în zona arenei de sosire;

Ora 12:00 start 3 Way Orienteering.

Timpii de start pentru fiecare concurent se vor afişa pe site şi în arena de sosire;

orele 17:00-22:00 festivitatea de premiere, program cultural, spectacole, foc de tabără;

  • Duminică, 20.07.2014

ora 09:00 excursie pe Muntele Budacu (1859m), cca 22km lungime, urcare cca 1250m.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.