Se pare că gigantul american din tehnologie Apple l-a recrutat pe fostul vice-preşedinte pe departamentul de vânzări al producătorului de ceasuri de lux TAG...
iwatchs_martinhajek_spacegrey-640x480Se pare că gigantul american din tehnologie Apple l-a recrutat pe fostul vice-preşedinte pe departamentul de vânzări al producătorului de ceasuri de lux TAG Heuer pentru a prelua frâiele proiectului iWatch, ce urmează să fie lansat în luna octombrie a acestui an, scrie The Telegraph.

Plecarea executivului casei elveţiene, Patrick Pruniaux, a fost anunţată de Jean-Claude Biver, şeful diviziei de orologerie în cadrul conglomeratului LVMH, cel care deţine marca TAG Heuer. La fel ca şi oficialii Apple, acesta nu a dorit să comenteze despre noul job al lui Pruniaux în cadrul companiei americane.

Gadget rumors: ceasul smart al celor de la Apple va avea mai multe variante de design

Patrick Pruniaux nu este primul manager din zona de bunurilor de lux care intră în echipa Apple. În luna mai, fostul şef al Burberry, Angela Ahrendts, s-a alăturat echipei de vânzări online a companiei din Cupertino, în timp ce fostul manager al brandului francez de fashion Yves Saint Laurent, Paul Deneve, a fost angajat anul trecut pentru a coordona proiectele speciale ale Apple.

Gadget Trends: iWatch by Apple – GALERIE FOTO

Această campanie de recrutări a Apple este un indiciu asupra faptul că producătorul iPhone este extrem de interesat de sectorul tehnologiilor portabile (wearables), acesta fiind estimat să ajungă la o valoare de 8,3 miliarde de dolari în următorii patru ani.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.