Wizz Air, cea mai mare linie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, a anunţat disponibilitatea unei noi rute de la Sibiu la...
Wizz AirWizz Air, cea mai mare linie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, a anunţat disponibilitatea unei noi rute de la Sibiu la Dortmund, în Germania, ce va fi inaugurată pe 26 octombrie. Noul serviciu va fi operat iniţial de 2 ori pe săptămână.

Dortmund este a doua destinaţie disponibilă din Sibiu, după ce ruta Londra Luton a devenit operaţională pe 14 iunie. Prin adăugarea acestui nou serviciu, reţeaua Wizz Air din România creşte la 88 de rute în total, spre 15 de ţări diferite.

Biletele pentru zborurile Sibiu-Dortmund pot fi deja achiziţionate şi rezervate pe www.wizzair.com cu tarife ce pornesc de la 109 lei pentru un zbor cu toate taxele incluse.

Extindere pe bandă rulantă a operaţiunilor Wizz Air din România: 3 rute noi din Cluj-Napoca

“După anunţurile de creştere a operaţiunilor în Timişoara şi Cluj-Napoca de săptămâna trecută, Wizz Air anunţă astăzi noul serviciu de la Sibiu la Dortmund. Cu tarife pornind de la 109 RON, sperăm că această rută va fi la fel de populară ca celelalte 88 disponibile din România. De asemenea sperăm ca acest serviciu va contribui la consolidarea relaţiilor de business şi turistice dintre cele două ţări. Biletele sunt deja disponibile pe wizzair.com“, a declarat Daniel de Carvalho, manager în cadrul Wizz Air.

ZBORURILE WIZZ AIR CĂTRE DORTMUND

Data de începere

Zile de operare

Tarife pornind de la**

26 octombrie

Miercuri, Duminică

RON 109

**Un singur zbor, cu toate taxele incluse

Marius Ioan Gîrdea, Directorul General al Aeroportului Internaţional Sibiu, a afirmat: “Vedem acest nou progres în cooperarea noastră cu Wizz Air ca o reasigurare a perspectivelor preconizate pentru creşterea volumului de pasageri şi extinderea rutelor de la Aeroportul Internaţional Sibiu în viitorul apropiat. Mai mult decât atât, adăugarea acestei noi destinaţii europene vine să răspundă atât aşteptărilor şi necesităţilor exprimate de comunitatea pe care o deservim, cât şi eforturilor conjugate ale Consiliului Judeţean Sibiu şi echipei de conducere a aeroportului în direcţia dezvoltării paletei de conexiuni pe care pasagerii noştri le pot accesa.”

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.