TP-LINK a lansat noul kit de adaptoare Powerline TL-PA6010KIT, care asigură conexiunea la Internet în întreaga casă și transformă circuitele electrice existente într-o rețea...

Powerline TL-PA6010KIT - spotlightTP-LINK a lansat noul kit de adaptoare Powerline TL-PA6010KIT, care asigură conexiunea la Internet în întreaga casă și transformă circuitele electrice existente într-o rețea de mare viteză. Fără să necesite noi cabluri sau un proces de configurare, adaptorul TL-PA6010 este ideal pentru a reda streaming-uri HD şi filme 3D, în toate încăperile.

TL-PA6010 – viteze de până la 600 Mbps

Kit-ul recent lansat include două adaptoare TL-PA6010, fiind o alegere excelentă pentru extinderea uşoară a reţelei şi construirea unei rețele de divertisment multimedia. Cu ajutorul tehnologiei avansate HomePlug AV, TL-PA6010 asigură utilizatorilor o conexiune stabilă, suportând viteze de până la 600Mbps pe o distanță de până la 300 de metri*.

Împreună cu metoda de criptare AES, TL-PA6010 este cea mai bună soluție pentru conectarea tuturor dispozitivelor compatibile din întreaga casă, începând cu computerele, consolele de jocuri și continuând cu set-top boxes pentru IPTV, imprimante și NAS-uri. Viteza de până la 600Mbps asigurată de adaptoarele Powerline în tandem cu câte un port RJ45 Gigabit Ethernet asigură transmiterea cursivă a mai multor fluxuri video HD și poate fi folosită simultan de mai mulţi utilizatori.

O soluţie modernă şi accesibilă pentru extinderea reţelei

Powerline TL-PA6010KIT minusculUnul dintre avantajele majore ale noului kit constă în posibilitatea de a crea o rețea de mare viteză prin simpla conectare la rețeaua electrică, fără să fie nevoie de setări complicate şi cabluri suplimentare. Astfel, prin folosirea adaptoarelor Powerline de la TP-LINK pentru a extinde acoperirea de Internet în întreaga casă, se economisesc bani, timp şi spaţiu. De asemenea, butonul Pair pentru „Grupare” asigură o securizare rapidă și managementul eficient al adaptoarelor Powerline din diferitele încăperi.

Cu un design ultra compact, TP-LINK TL-PA6010 este unul dintre cele mai mici adaptoare Powerline din lume, şi are un consum de energie redus faţă de produsele deja existente. Atunci când nu există transmitere sau recepție de date o anumită perioadă de timp, el va trece automat din modul de lucru „Working” în modul „Power saving” şi va reduce consumul de energie cu până la 80%.**

*Adaptoarele Powerline trebuie să fie utilizate în set de două sau mai multe.

**Datele pot varia în funcţie de condiţiile reţelei şi mediului în care este utilizat produsul.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.