Tarom și Acibadem Hospitals Group au incheiat un parteneriat care ofera pacientilor ce calatoresc spre Istanbul conditii speciale la achizitionatea biletelor de avion. „Prin...

Acibadem Hospitals GroupTarom și Acibadem Hospitals Group au incheiat un parteneriat care ofera pacientilor ce calatoresc spre Istanbul conditii speciale la achizitionatea biletelor de avion.

„Prin parteneriatul semnat cu Tarom, dorim sa facilitam accesul pacientilor nostri din Romania catre Istanbul, orasul in care grupul Acibadem detine marea majoritate a spitalelor. De la inceputul anului, pacientii nostri beneficiaza de un tarif standard pentru cursa Bucuresti-Istanbul , indiferent de perioada calatoriei. Un alt aspect foarte important si util celor care vin pentru tratamente la Istanbul este schimbarea de retur gratuita, pacientii avand posibilitatea sa-si schimbe datele de calatorie fara taxe suplimentare”

Tatiana Bulubica, reprezentant Sucursala Acibadem Hospitals Group Romania

De asemenea, pacientii care calatoresc spre Istanbul din alte orase ale tarii, vor beneficia si ei de tarife speciale standard pentru biletele round trip, astfel incat nu va mai fi necesar sa-si achizitioneze separat bilete pentru cursele interne.

Parteneriatul cu Tarom aduce o valoare adaugata serviciilor Acibadem, care ofera pacientilor internationali asistenta si tratamente medicale de top, aranjamente de calatorie (transport, transferuri, cazare), translatori, asistenta privind asigurarile internationale de sanatate, traducerea analizelor si rapoartelor medicale si altele.

“Cautam mereu sa oferim cele mai bune solutii pentru pacientii nostri din Romania, care in cele mai multe cazuri se confrunta cu situatii grele. Pentru 2014 avem in plan incheierea mai multor parteneriate care sa ne consolideze pozitia de lider pe piata medicala din Turcia si care in prezent ofera servicii pentru cel mai mare numar de pacienti internationali care se trateaza in Turcia” a declarat reprezentantul companiei.

Acibadem este cel mai mare si mai apreciat furnizor de servicii de sanatate din Turcia si in prezent al doilea mare grup de sanatate la nivel mondial. Grupul Acibadem ofera servicii prin cele 16 spitale generale si 13 clinici ambulatorii, iar pe langa pacientii din Turcia, serviciile sunt accesate si de pacienti din peste 50 de tari. Departamentul de Pacienti Internationali este conceput ca un centru unic de servicii integrate si ofera asistenta din momentul primirii solicitarii pana la intoarcerea in tara a pacientului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.