Samsung Elecronics Co., unul dintre cei mai mari jucători din industria internaţională de tehnologie, a primit acceptul statului vietnamez pentru construcţia unei fabrici destinată...
SamsungSamsung Elecronics Co., unul dintre cei mai mari jucători din industria internaţională de tehnologie, a primit acceptul statului vietnamez pentru construcţia unei fabrici destinată producţiei de display-uri, o investiţie de circa un miliard de dolari, anunţă Fox Business.

Potrivit oficialilor Samsung, unitatea de producţie din nordul vietnamului va livra ecrane de mici dimensiuni pentru smartphone-urile şi tabletele produse de compania sud-coreeană, primele display-uri urmând să fie livrate începând cu anul viitor.

Mişcarea Samsung atestă încă o dată faptul că Vietnamul este una dintre bazele cheie de producţie pentru gigantul tech.

Capacitatea de producţie a celor două fabrici Samsung din această ţară este de peste 200 de milioane de unităţi pe an, aproape jumătate din întreaga producţie mondială de profil.

Coreea de Sud este unul dintre cei mai mari investitori străini în Vietnam, pe locul doi după Japonia. Producătorii din zona tech, precum LG sau Samsung sunt atraţi pre nivelul mic al salariilor, de beneficiile fiscale şi de numărul foarte mare de angajaţi de care pot dispune.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.