La BRD Bucharest Open vor fi prezente 32 de participante din tabloul principal şi alte 32 din calificări, în vreme ce turneul de dublu...

Halep_BRD_Open_ Arenele_BNRLa BRD Bucharest Open vor fi prezente 32 de participante din tabloul principal şi alte 32 din calificări, în vreme ce turneul de dublu va avea 16 echipe. Între jucătoare se află Simona Halep, numărul al treilea în clasamentul WTA, Monica Niculescu şi Alexandra Cadanţu, aflate în Top 100 şi două foste jucătoare din  Top 40, Alexandra Dulgheru şi Irina Begu.

În cadrul turneului BRD Bucharest Open vor fi puse în joc premii în valoare de 250.000 de dolari, iar marea câștigătoare va primi 280 de puncte WTA.

Xerox este partener al turneului Asociaţiei Tenisului Feminin (WTA), BRD Bucharest Open, care se va desfăşura în premieră în România în perioada 7-13 iulie 2014, la Arenele BNR din Capitală.

„Ne bucurăm că Xerox contribuie la inaugurarea turneului WTA în Bucureşti, unde vor fi prezente unele dintre cele mai talentate jucătoare de tenis ale momentului“

Gabriel Pantelimon, Country General Manager, Xerox România

Xerox este partener global al WTA pentru 15 turnee în 2014, furnizând tehnologie de ultimă generaţie pentru activităţile cu documentele şi servicii pentru procesele de business.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.