Operatorul low cost Wizz Air, una dintre cele mai mari companii de profil din Europa Centrală şi de Est, îşi extinde operaţiunile la baza...
Wizz Air in CraiovaOperatorul low cost Wizz Air, una dintre cele mai mari companii de profil din Europa Centrală şi de Est, îşi extinde operaţiunile la baza din Cluj-Napoca, compania urmând să aloce a patra aeronavă şi să lanseze 3 noi servicii din această iarnă.

Astdel, din 20 decembrie, vor fi operate 2 zboruri săptămânale din Cluj-Napoca spre Koln, urmate din 21 decembrie de servicii de două ori pe săptămână spre Geneva şi Malmo.

Wizz Air deschide Timişoara spre 4 noi destinaţii şi creşte frecvenţa pe cele mai populare rute

Cu aceste 3 noi servicii şi cele anunţate recent din Cluj-Napoca spre Nuremberg, Wizz Air oferă un total de 20 de noi rute spre 10 ţări. Compania a crescut de asemenea frecvenţele pe cele mai populare rute în sezonul de iarnă. La Milano Bergamo şi la Paris Beauvais se poate ajunge cu 5 zboruri săptămânale, în timp ce zborurile populare din Cluj-Napoca spre Dortmund şi Bologna vor fi operate de 4 ori pe săptămână, iar serviciile spre Roma Ciampino vor creşte la 3 zboruri săptămânale din decembrie.

NOILE RUTE WIZZ AIR DIN CLUJ-NAPOCA

Destinaţie

Zile de operare

Data de începere

Tarife pornind de la**

Koln

Marţi; Sâmbătă

20-Dec

RON 109

Geneva

Miercuri; Duminică

21-Dec

RON 129

Malmo

Miercuri; Duminică

21-Dec

RON 129

Nuremberg

Miercuri; Duminică

1-Oct

RON 109

“Suntem angajaţi în crearea de noi locuri de muncă şi în stimularea turismului din regiunea Cluj-Napoca. Cu aceste trei noi servicii, oferim acum un total de 20 de rute internaţionale. Sperăm că noile rute vor fi bine primite de către clienţii noştri şi vor avea beneficii în turism şi aviaţie, întrucât aducem mai multe tarife accesibile în România”, a declarat John Stephenson, Executive Vice President Wizz Air.

CREŞTEREA FRECVENŢELOR PE CELE MAI POPULARE RUTE:

Destinaţie

Zboruri săptămânale

Milan Bergamo

De la 4 la 5

Paris Beauvais

De la 4 la 5

Dortmund

De la 3 la 4

Bologna

De la 3 la 4

Roma Ciampino

De la 2 la 3

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.