ANIMAX, cea mai mare reţea de magazine specializată în comercializarea de hrană, produse de îngrijire şi accesorii pentru animale de companie din România, și-a...

animaxANIMAX, cea mai mare reţea de magazine specializată în comercializarea de hrană, produse de îngrijire şi accesorii pentru animale de companie din România, și-a extins reţeaua de distribuţie şi a inaugurat un nou magazin în Timișoara, în urma unei investiţii de 70.000 EUR. În anul 2013, cifra de afaceri a companiei s-a ridicat la 13 milioane de euro, urmând ca aceasta să crească cu 10% în 2014. 

Magazinul a fost inaugurat la finalul lunii iunie 2014, fiind al 44-lea petshop din portofoliul Animax. Noua unitate are o suprafaţă de 50 mp şi este situată în galeria galeria Kaufland Sagului, Strada Damaschin Bojinca 4, fiind al treilea magazin pe care Animax îl are în Timișoara, alături de cele din Iulius Mall și Galeria Auchan Timișoara Nord, deschise în 2006 și respectiv 2007.

„Suntem deja de opt ani prezenți în Timișoara, Animax fiind deja un punct de reper pentru iubitorii de animale, distingându-se prin gama complexă de produse destinate tuturor animalelor de companie. Prin noul magazin inaugurat, vrem să ajungem și în casele timișorenilor din partea de sud, oferindu-le produse de calitate și servicii complete pentru animalele de companie.

Adriana Aruxandei,  manager dezvoltare rețea Animax

Noul magazin ANIMAX pune la dispoziţia cumpărătorilor o gamă complexă de produse pentru câini, pisici, păsări, rozătoare, reptile şi animalele de apă. Astfel pasionaţii de animale vor regăsi în centrul Animax hrană pentru animalul preferat, accesorii, produse de întreţinere etc. Totodată, pentru cei care sunt în căutarea unui prieten necuvântător, Animax are o zonă dedicată comercializării diveselor specii de animale de companie.

Cu ocazia lansării, Animax aşteaptă cumpărătorii cu promoţii şi surprize speciale. Deschiderea celui de-al 3-lea magazine din Timișoara înseamnă pentru Animax o reţea natională de 43 de unităţi. Pentru 2014, compania vizează deschideri de magazine locale în oraşele Brasov, Cluj, Tg. Jiu și un magazin de mari dimensiuni în București, care va fi inaugurat în luna septembrie.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.