Operatorul de transport aerian Wizz Air, una dintre cele mai mari companii de profil low-cost din Europa Centrală şi de Est, îşi extinde din...
Wizz AirOperatorul de transport aerian Wizz Air, una dintre cele mai mari companii de profil low-cost din Europa Centrală şi de Est, îşi extinde din toamna acestui an prezenţa în Timişoara.

Astfel, compania va aloca începând cu 1 noiembrie 2014 o a doua aeronavă Airbus A320, adăugând 4 noi servicii: de la 1 noiembrie, vor fi operate de două ori pe săptămână zboruri de la Timişoara spre Munchen Memmingen şi Torino, urmate de două servicii săptămânale spre Bruxelles Charleroi şi Frankfurt Hahn, începând cu 2 şi respectiv 3 noiembrie.

CELE MAI NOI RUTE WIZZ AIR DIN TIMIŞOARA

Destinaţie

Zile de operare

Data de începere

Tarife pornind de la **

Munchen Memmingen

Marţi; Sâmbătă

1-Nov

RON 109

Torino

Marţi; Sâmbătă

1-Nov

RON 109

Bruxelles Charleroi

Miercuri; Duminică

2-Nov

RON 109

Frankfurt Hahn

Luni; Vineri

3-Nov

RON 109

Odată disponibile călătorilor, aceste 4 noi servicii vor urca oferta din Timişoara la 14 rute spre 6 ţări. Compania a anunţat, de asemenea, creşterea frecvenţelor pe unele dintre cele mai populare rute. La Milano Bergamo se poate ajunge cu 5 zboruri săptămânale iar rutele populare din Timişoara spre Londra Luton şi Roma Ciampino vor fi operate de 4 ori pe săptămână, în timp ce ruta Timişoara – Dortmund este disponibilă începând cu noiembrie 2014, de 3 ori pe săptămână. Biletele pentru cele mai noi rute Wizz Air sunt disponibile la vânzare pe www.wizzair.com.

Wizz Air îşi extinde operaţiunile şi leagă Riga de 6 ţări

“Dublându-ne flota în Timişoara vom facilita crearea de noi locuri de muncă şi sperăm că vom stimula turismul local. Cu aceste patru noi zboruri, oferim în prezent 14 rute internaţionale. Sperăm că noile rute vor fi bine primite de către clienţii noştri şi vor avea beneficii în turism şi aviaţie, întrucât aducem mai multe tarife accesibile în România”, a declarat John Stephenson, Executive Vice President Wizz Air.

Travel trends: Wizz Air adaugă din toamnă trei rute noi în portofoliul din România

CREŞTEREA FRECVENŢELOR PE CELE MAI POPULARE RUTE:

Rută

Zboruri săptămânale

Timişoara – Milano Bergamo

De la 4 la 5

Timişoara – Roma Ciampino

De la 3 la 4

Timişoara – Londra Luton

De la 3 la 4

Timişoara – Dortmund

De la 2 la 3

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-fare, low-cost din Europa Centrală şi de Est şi operează o flotă de 52 aeronave Airbus A320 de la 18 baze, pe 300 de rute care asigură legătura între 96 de destinaţii din 35 de ţări. La Wizz Air o echipă de peste 2000 de profesionişti în aviaţie livrează servicii superioare şi tarife scăzute făcând din Wizz Air alegerea preferată a 13.9 milioane de pasageri în anul încheiat în martie 2014.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.